Σεισμός

Οργή για Τραμπ και Μελάνια: Φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί με ορφανό από την επίθεση στο Ελ Πάσο

Οργή για Τραμπ και Μελάνια: Φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί με ορφανό από την επίθεση στο Ελ Πάσο Facebook Twitter
2

Ο Ντόναλντ Τραμπ φωτογραφήθηκε περιχαρής μαζί με την Μελάνια και ένα βρέφος που ορφάνεψε στην ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο, με την φωτογραφία να γίνεται viral προκαλώντας οργή για την στάση του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με ένα πλατύ χαμόγελο με τον αντίχειρά του στραμμένο προς τα πάνω φωτογραφήθηκε δίπλα στη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ, καθώς η Πρώτη Κυρία κρατάει ένα ορφανό μωρό 2 μηνών, οι γονείς του οποίου σκοτώθηκαν στην αιματηρή επίθεση στο κατάστημα Walmart του Ελ Πάσο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Ελ Πάσο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο μεγιστάνας, για να συναντήσει θύματα της πολύνεκρης επίθεσης ενόπλου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οργή για Τραμπ και Μελάνια: Φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί με ορφανό από την επίθεση στο Ελ Πάσο Facebook Twitter

Ο Τραμπ απέφυγε τα μέσα ενημέρωσης στις επισκέψεις που πραγματοποίησε στο Τέξας και το Οχάιο, σημεία των δύο επιθέσεων με 32 νεκρούς, αλλά ο Λευκός Οίκος αργότερα έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομης διάρκειας μονταρισμένο βίντεο των επισκέψεων του.

Η Πρώτη Κυρία δημοσίευσε στο Τwitter φωτογραφίες από τις επισκέψεις, μία εκ των οποίων απεικονίζει την ίδια στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Ελ Πάσο να κρατά το μωράκι. Δίπλα της, ο σύζυγός της, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος χαμογελά πλατιά με τον αντίχειρά του στραμμένο προς τα πάνω. Τους περιβάλλουν η θεία και ο θείος του μωρού Τίτο Ανσάντο, ο οποίος επίσης χαμογελά, καθώς όλοι ποζάρουν στη φωτογραφία.


Η εικόνα προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με πολλούς να μιλούν για έλλειψη συμπόνιας και σεβασμού από τον Αμερικανό πρόεδρο δεδομένης της σοβαρότητας της περίστασης.

«Ένα μωρό που το πήραν από το σπίτι του και εξαναγκάστηκε να γίνει ένα σκηνικό αντικείμενο για μια φωτογράφηση του ίδιου του τέρατος, το μίσος του οποίου σκότωσε τους γονείς του», είπε εξοργισμένος σε tweet του ο Γκρεγκ Πινέλο, στρατηγικός σχεδιαστής των Δημοκρατικών.


Ωστόσο ο Τίτο Ανσάντο, που χαρακτήρισε τον εαυτό του και τον νεκρό αδερφό του υποστηρικτές του Τραμπ είπε σε συνέντευξή του στην Washington Post ότι αισθάνθηκε παρηγοριά από την επίσκεψη του προέδρου και διέψευσε ότι ο Τραμπ «προωθούσε οποιουδήποτε τύπου πολιτική ατζέντα».Επίσης είπε ότι επέλεξε να πάρει τον ορφανό ανιψιό του, τον 2 μηνών Πολ, στο νοσοκομείο για να συναντήσει τον πρόεδρο και υποστήριξε ότι άλλοι είναι εκείνοι που πολιτικοποιούν την τραγωδία της οικογένειάς του.

Η Τζόρνταν και ο Άντρε Ανσάντο, 25 και 23 ετών σκοτώθηκαν στην πολύνεκρη επίθεση ενόπλου στο Ελ Πάσο, ενώ έκαναν τα ψώνια τους για τη νέα σχολική χρονιά που θα ξεκίναγε σύντομα για τα μεγαλύτερα παιδιά τους, έχοντας μαζί τους το νεογέννητο αγοράκι τους, μόλις 2 μηνών. Το βρέφος υπέστη κατάγματα και σύμφωνα με τη θεία του παιδιού, η μητέρα του πέθανε προσπαθώντας να το προστατεύσει. Οι γιατροί του έδωσαν τις περασμένες μέρες εξιτήριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
2

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Ρε φιλε σοβαρα τωρα; Μιλαμε για ενα μωρο παιδι που εχει χασει τους γονεις του με τετοιο τροπο και το παιρνεις λες και ειναι κουκλα και βγαζεις φωτογραφια μες την καλή χαρά; Μιλαμε για παντελη ελλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης, για να μην πω τιποτα άλλο...
Είναι πασιφανές πως το προεδρικό ζευγάρι χαμογελά σε κάποιον ή κάποιους εκτός κάδρου τη στιγμή που κάποιος άλλος τους φωτογραφίζει. Μάλιστα ο Trump με τον δεξί του αντίχειρα δείχνει να συμφωνεί με κάτι που ακούει από αυτόν ή αυτούς στους οποίους χαμογελά. Τον φωτογράφο κοιτάζει η κυρία στα δεξιά της φωτογραφίας η οποία και μοιάζει αμέτοχη σε ό,τι συμβαίνει στα δεξιά της, εξού και δεν χαμογελά τόσο έντονα.Ο τύπος που με αυτήν την φωτογραφία κάνει φθηνή αντιπολίτευση στον Trump δηλώνει στο twitter ευθέως πως τον μισεί.Εμάς μας νοιάζει; Και πόσο;Καθόλου σε ό,τι αφορά τον Trump –εκτός αν είστε αμερικάνοι ψηφοφόροι σε διακοπές- και πάρα πολύ λόγω της δυσοίωνης προοπτικής ο φθηνός λαϊκισμός του είδους να εγκατασταθεί στο εδώ πολιτικό σκηνικό ώστε το ντόπιο κοινό να πολώνεται με ανοησίες λες και δεν έχουμε χορτάσει από υποκριτικά προεκλογικά χαμόγελα και χειραψίες στις εκκλησίες και τις λαϊκές ή από ακόμη πιο υποκριτικές θλιμμένες μούρες μετά από καταστροφές σε στημένες φωτογραφίες.