«Αγαπώ τον άντρα μου», λέει η σύζυγος του πατέρα που ξέχασε τα δίδυμα στο αυτοκίνητο - Μπερδεμένοι οι εισαγγελείς

«Αγαπώ τον άντρα μου», λέει η σύζυγος του πατέρα που ξέχασε τα δίδυμα στο αυτοκίνητο - Μπερδεμένοι οι εισαγγελείς Facebook Twitter
Ο Juan Rodriguez ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο δικαστήριο ακούγοντας πως η θερμοκρασία στα σώματα των παιδιών ξεπέρασε τους 42 βαθμούς Κελσίου.
1

Συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία οι εισαγγελείς του Μπρονξ για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου των διδύμων, που πέθαναν από την ζέστη όταν ο πατέρας του τα ξέχασε για οκτώ ώρες μέσα στο αυτοκίνητο

Εκπρόσωπος του γραφείου Εισαγγελέα του Μπρονξ είπε στο περιοδικό People, πως παρόλο που ο Juan Rodriguez συνδέεται με τον θάνατο των ενός έτους διδύμων Luna και Phoenix, μέχρι στιγμής η υπόθεση δεν έχει περάσει στο στάδιο να του απαγγελθεί επισήμως το κατηγορητήριο, κάτι που θα εξεταστεί τους επόμενους έξι μήνες. «Χρειάζεται να συνεχίσουμε την έρευνα. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως γνωρίζουμε όλα τα στοιχεία και όσα συνέβησαν», σχολίασε ο ίδιος.

Ο 39χρονος πατέρας, που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, θα επιστρέψει στις 27 Αυγούστου στις δικαστικές αίθουσες για την ακροαματική διαδικασία. 

Πηγή στην αστυνομία της Νέας Υόρκης είπε πως ο Rodriguez τηλεφώνησε στη γυναίκα του φεύγοντας από την δουλειά εκείνη την Παρασκευή, ωστόσο τα παιδιά ήταν τότε ήδη νεκρά χωρίς όμως να το γνωρίζει.

«Αγαπώ τον άντρα μου», λέει η σύζυγος του πατέρα που ξέχασε τα δίδυμα στο αυτοκίνητο - Μπερδεμένοι οι εισαγγελείς Facebook Twitter
O Rodriguez ξέχασε να πάει τα δίδυμα στον παιδικό σταθμό το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντάς τα στα παιδικά καθίσματά τους για οκτώ ώρες, όσο διήρκεσε δηλαδή η βάρδιά του.

Ο 39χρονος υπάλληλος του James J. Peters VA Hospital και βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, είχε μπει στο αυτοκίνητό του μετά τη δουλειά και συνειδητοποίησε μετά από δυο τετράγωνα τι είχε συμβεί, όταν είδε στον καθρέφτη τα παιδιά στο πίσω μέρος, στα παιδικά τους καθίσματα, να έχουν αφρούς στο στόμα. Αμέσως έκανε στην άκρη, αλλά ήταν ήδη αργά. «Έπαθα μπλακ άουτ. Τα μωρά μου είναι νεκρά. Σκότωσα τα μωρά μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον βρήκαν, ενώ στο δικαστήριο δήλωσε αθώος στις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας.

«Αγαπώ τον άντρα μου», λέει η σύζυγος του πατέρα που ξέχασε τα δίδυμα στο αυτοκίνητο - Μπερδεμένοι οι εισαγγελείς Facebook Twitter
Εκτός από τα τρία παιδιά που έχει με την σύζυγό του, Marissa, έχει άλλα δυο από προηγούμενο γάμο.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας στη New York Post, είπε πως η οικογένεια είναι συντετριμμένη με ό,τι συνέβη, ωστόσο θεωρούν πως κατόπιν ενδελεχούς έρευνας οι εισαγγελείς θα καταλήξουν στο συμπέρασμα πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φρικτή τραγωδία. «Δεν έχει τίποτα να κρύψει. Νιώθει απλώς δυστυχισμένος και βαθιά θλιμμένος με όσα έγιναν», πρόσθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου πατέρα.

«Αγαπώ τον άντρα μου», λέει η σύζυγος του πατέρα που ξέχασε τα δίδυμα στο αυτοκίνητο - Μπερδεμένοι οι εισαγγελείς Facebook Twitter
Οι Juan και Marissa Rodriguez μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους.

Από την πλευρά της η σύζυγος του Rodriguez και μητέρα των διδύμων δήλωσε πως αγαπάει την άντρα της, τον οποίο χαρακτήρισε «καλό άνθρωπο και υπέροχο πατέρα».

«Είναι μακράν ο χειρότερος εφιάλτης μου. Ό,τι κάνω μου θυμίζει τα γλυκά, έξυπνα και όμορφα μωρά μου. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Παρόλο που πονάω περισσότερο από όσο θα φανταζόμουν ποτέ, εξακολουθώ να αγαπώ τον άντρα μου. Είναι καλός άνθρωπος και υπέροχος πατέρας και ξέρω πως ποτέ δεν θα έκανε τίποτα για να βλάψει σκοπίμως τα παιδιά μας. Ποτέ δεν θα ξεπεράσω αυτήν την απώλεια και ξέρω πως δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό του για αυτό το λάθος. Είναι ένα φρικτό ατύχημα και τον χρειάζομαι στο πλευρό μου για να το περάσουμε μαζί αυτό», είπε η Marissa Rodriguez. 

«Η Luna και ο Phoenix θα ζουν για πάντα στις καρδιές μας και τις αναμνήσεις μας. Παλεύουμε σκληρά για να διαχειριστούμε όσα έγιναν. Πρέπει να θρηνήσουμε, να είμαστε δυνατοί και παρόντες για τα υπόλοιπα παιδιά μας», κατέληξε η ίδια.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ