Καθιστή υποδέχτηκε η Μέρκελ την πρωθυπουργό της Δανίας

Καθιστή υποδέχτηκε η Μέρκελ την πρωθυπουργό της Δανίας Facebook Twitter
EPA
0

Καθιστή παρακολούθησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ την τελετή υποδοχής της πρωθυπουργού της Δανίας, μια ημέρα αφού εθεάθη να τρέμει ενώ στεκόταν για να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας.


Η Δανή πρωθυπουργός Μέτε Φρέντρικσεν κάθισε δίπλα στη Μέρκελ κατά την υποδοχή της με στρατιωτικές τιμές στο Βερολίνο, πριν οι δύο γυναίκες βαδίσουν προς την καγκελαρία. Η Μέρκελ δεν φάνηκε να τρέμει και χαμογελούσε.

Μετά τη συνάντησή της την Τετάρτη, με τον Φινλανδό πρωθυπουργό Άντι Ρίνε, η καγκελάριος είπε ότι «επεξεργάζεται» αυτά τα επεισόδια που πρωτοεμφανίστηκαν στα μέσα Ιουνίου, όμως επέμεινε πως είναι καλά και πως «όπως ήρθε μια μέρα, έτσι και θα φύγει».

Σήμερα η Μέρκελ και η Φρέντρικσεν κάθισαν σε λευκές καρέκλες μπροστά από το γραφείο της καγκελαρίου ενώ ανακρούονταν οι εθνικοί ύμνοι.

Οι καρέκλες ήταν τοποθετημένες σε ένα μικρό βάθρο όπου η καγκελάριος και οι εκάστοτε καλεσμένοι της ακούν συνήθως όρθιοι τους εθνικούς ύμνους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM