Εργάτης στην Τουρκία κατάφερε να διασώσει από πλημμυρισμένη περιοχή της Κωνσταντινούπολης ένα μικρό γατάκι, που βρήκε αναίσθητο μαζί με συναδέλφους του.

 

Ο Μετίν Κεσκίν, που τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια πρώτων βοηθειών, κατάφερε να σώσει το γατάκι, το οποίο είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά στις πλημμυρισμένες συνοικίες της Κωνσταντινούπολης.

 

Το ζώο εντόπισε ο ίδιος μαζί με συναδέλφους του, που εργάζονται σε έργα οδοποιίας. Παρόλο που πίστευαν πως οι ελπίδες να κρατηθεί στη ζωή ήταν ελάχιστες, ο Μετίν Κεσκίν έδωσε στο γατάκι τις πρώτες βοήθειες, επιχειρώντας από το «φιλί της ζωής» μέχρι μαλάξεις στο σώμα για να επανέλθει.

 

 

 

 

 

 

 

«Όταν το πήραμε για πρώτη φορά στα χέρια μας ήταν ακίνητο και αναίσθητο, δεν έκανε κανέναν ήχο», δήλωσε ο Μετίν Κεσκίν, σημειώνοντας ότι πλέον «είναι ένα υγιές γατάκι», για το οποίο αναζητούν όνομα. «Κάναμε το καθήκον μας και είμαστε χαρούμενοι», πρόσθεσε ο ίδιος. 

 

Ο κτηνίατρος Μεβλούτ Μαϊταλμάν, που το εξέτασε, ανέφερε πως πλέον το μικρό γατάκι είναι απόλυτα υγιές και «μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη του Κεσκίν και της ομάδας που το έσωσε».