Serial killer στην Κύπρο: Αδειάζουν τη λίμνη Μεμί για να διευκολυνθούν οι έρευνες

Serial killer στην Κύπρο: Αδειάζουν τη λίμνη Μεμί για να διευκολυνθούν οι έρευνες Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Πράσινο φως για την άντληση υδάτων από τη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο άναψαν οι Αρχές της Κύπρου ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του τελευταίου θύματος του serial killer Νίκου Μεταξά.

Σήμερα, έγινε γνωστό ότι δόθηκε από το Τμήμα Υδάτων το πράσινο φως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση του νερού. Μιλώντας στο philenews, o διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, ανέφερε ότι το Τμήμα Υδάτων μετά τις απαραίτητες αναλύσεις έδωσε την άδεια για την άντληση νερού από τη λίμνη Μεμί προκειμένου να κατέβει η στάθμη του νερού. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες μέρες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε υποβάλει αίτημα για την άντληση νερού από τη Λίμνη Μεμί για να κατέβει η στάθμη του νερού τουλάχιστον πέντε μέτρα, γεγονός που θα βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα.

Ο κ. Τράγκολας ανέφερε ακόμη πως το νερό που θα αντληθεί από τη λίμνη θα διοχετευτεί σε ποταμό δυτικά της λίμνης. Όπως δήλωσε, τις επόμενες μέρες θα συνέλθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να μελετήσουν πώς θα στηθεί η επιχείρηση. Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα με τη χρήση ρομποτικής κάμερας και την κατάδυση δυτών.

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: «Αποτύχαμε» - Πιέσεις στη γαλλική κυβέρνηση για την ασφάλεια των μουσείων

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Αποτύχαμε» - To «κατηγορώ» στη γαλλική κυβέρνηση για την ασφάλεια των μουσείων

Το σχόλιο του Γάλλου υπουργού Δικαιοσύνης για το γεγονός του ότι χρειάστηκαν μόνο 7 λεπτά για να κλαπούν ανεκτίμητης αξίας κοσμήματα από το πιο διάσημο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Θα αποκλείσει εντελώς τον πρίγκιπα Άντριου από τη βασιλική ζωή όταν ανέβει στον θρόνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Θα αποκλείσει εντελώς τον πρίγκιπα Άντριου από τη βασιλική ζωή όταν ανέβει στον θρόνο

Ο 43χρονος πρόκειται να ακολουθήσει αυστηρότερη στάση από αυτή του πατέρα του σε σχέση με τον πρίγκιπα Άντριου, απαγορεύοντάς του οποιαδήποτε εμπλοκή στη βασιλική ζωή
LIFO NEWSROOM