Serial killer στην Κύπρο: Αδειάζουν τη λίμνη Μεμί για να διευκολυνθούν οι έρευνες

Serial killer στην Κύπρο: Αδειάζουν τη λίμνη Μεμί για να διευκολυνθούν οι έρευνες Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Πράσινο φως για την άντληση υδάτων από τη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο άναψαν οι Αρχές της Κύπρου ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του τελευταίου θύματος του serial killer Νίκου Μεταξά.

Σήμερα, έγινε γνωστό ότι δόθηκε από το Τμήμα Υδάτων το πράσινο φως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση του νερού. Μιλώντας στο philenews, o διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, ανέφερε ότι το Τμήμα Υδάτων μετά τις απαραίτητες αναλύσεις έδωσε την άδεια για την άντληση νερού από τη λίμνη Μεμί προκειμένου να κατέβει η στάθμη του νερού. Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες μέρες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε υποβάλει αίτημα για την άντληση νερού από τη Λίμνη Μεμί για να κατέβει η στάθμη του νερού τουλάχιστον πέντε μέτρα, γεγονός που θα βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα.

Ο κ. Τράγκολας ανέφερε ακόμη πως το νερό που θα αντληθεί από τη λίμνη θα διοχετευτεί σε ποταμό δυτικά της λίμνης. Όπως δήλωσε, τις επόμενες μέρες θα συνέλθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να μελετήσουν πώς θα στηθεί η επιχείρηση. Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα με τη χρήση ρομποτικής κάμερας και την κατάδυση δυτών.

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM