ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η αστυνομία στο Σικάγο προειδοποιεί για «ρακούν ζόμπι»: Προσέξτε τα κατοικίδιά σας

Η αστυνομία στο Σικάγο προειδοποιεί για «ρακούν ζόμπι»: Προσέξτε τα κατοικίδιά σας Facebook Twitter
0

Η προειδοποίηση για «ρακούν ζόμπι» μπορεί να μοιάζει βγαλμένη από κακή τηλεοπτική σειρά, αλλά ένα αστυνομικό τμήμα του Σικάγο προειδοποιεί πως όχι μόνο υπάρχουν αλλά είναι και άκρως επικίνδυνα για τα κατοικίδια.

Τα συγκεκριμένα ρακούν χαρακτηρίστηκαν ως «ζόμπι» επειδή είναι φορείς της νόσου Carre. Πρόκειται για έναν ιό που προσβάλλει το νευρικό τους σύστημα, κάνοντάς τα πολλές περιπτώσεις να περπατούν στα δυο πόδια και να χάνουν τα δόντια τους, θυμίζοντας ζόμπι.

Το αστυνομικό τμήμα του Ριβερσάιντ τονίζει στη σχετική προειδοποίηση πως εάν τα ρακούν δαγκώσουν σκύλους ή άλλα οικόσιτα ζώα υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσουν τη σοβαρή ασθένεια.

Η προειδοποίηση εκδόθηκε μετά από κλήσεις κατοίκων σχετικά με ρακούν που δρουν παράξενα και οι αρχές καλούν από όποιον δει ένα τέτοιο ζώο να τηλεφωνήσει αμέσως στην αστυνομία, ώστε να θανατώσει άμεσα το ζώο. 

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ