Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας άντρας έξω από σινεμά του Χονγκ Κονγκ επειδή έκανε spoilers για τη νέα ταινία «Avengers: Endgame».

 

Πολύ πριν την κυκλοφορία της ταινίας, είχαν δοθεί στο καστ και το υπόλοιπο συνεργείο σαφείς και αυστηρές οδηγίες σχετικά με τα spoilers, με τους παραγωγούς να απευθύνουν έκκληση προς το κοινό -ακόμη και μετά την παγκόσμια πρεμιέρα- να μην διαρρέουν πληροφορίες για όσους δεν την έχουν δει. 

 

Κάτι που αποφάσισε να αγνοήσει ένα θεατής στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, αφού παρακολούθησε την ταινία, στη συνέχεια φέρεται να φώναξε το τέλος της έξω από το σινεμά με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από φανς που περίμεναν για την προβολή τους.

 

Μια φωτογραφία του, που κάνει τον γύρο των social media, τον δείχνει να κάθεται στο πάτωμα και κάποιος φροντίζει τη μύτη του.

 

 

 

 

Την Παρασκευή, οι σκηνοθέτες της ταινίας, Anthony και Joe Russo, δημοσίευσαν στο Twitter ένα βίντεο με τους πρωταγωνιστές που καλούν τον κοινό να μην κάνει spoilers, χρησιμοποιώντας το hashtag #DontSpoilTheEndgame.