Η Μελάνια Τραμπ έγινε 49 ετών και ο Λευκός Οίκος γιόρτασε τα γενέθλια της Πρώτης Κυρίας δημοσιεύοντας στο Twitter μια φωτογραφία της που κατέληξε να γίνει viral meme, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά κάνοντας λόγο για ατυχή επιλογή.

 

Την Παρασκευή ο Λευκός Οίκος τίμησε την Πρώτη Κυρία, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ να κάθεται μόνη της σε έναν καναπέ, στην διάρκεια πρόσφατης συνάντησης του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρωθυπουργό της Τσεχικής Δημοκρατίας, Αντρέι Μπάμπις, στο Οβάλ Γραφείο. 

 

Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις αρχές Μαρτίου, δείχνει επίσης περίπου 20 φωτογράφους να έχουν περικυκλώσει τον καναπέ, απαθανατίζοντας την συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Τσέχο πρωθυπουργό. 

 

 

Ωστόσο η επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας κάθε άλλο παρά ενθουσίασε, αφού στην συντριπτική τους πλειονότητα οι χρήστες την χαρακτήρισαν από «περίεργη» μέχρι «άθλια», με κάποιους να σχολιάζουν πως η εικόνα της Μελάνια Τραμπ είναι «η θλίψη προσωποποιημένη». 

 

«Γιατί να μην της ευχηθείτε με μια φωτογραφία της να κάνει κάτι;», «Για να της ευχηθείτε, δημοσιεύσατε μια φωτογραφία της να δείχνει μίζερη σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο με τα μικρόφωνα και τις κάμερες στραμμένα σε κάποιον άλλον», «Η φωτογραφία είναι εντελώς περίεργη. Κανείς δεν εστιάζει στην Μελάνια και ξεκάθαρα η ίδια δεν δείχνει ενδιαφέρον για κανέναν στο χώρο», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

 

 

 


Φυσικά, ο κενός χώρος στον καναπέ δίπλα από την Μελάνια δεν θα μπορούσε παρά να γίνει βάση και για δεκάδες memes, που κατέκλυσαν επίσης την ανάρτηση, με τους χρήστες να προσθέτουν στο πλευρό της από τον Βλαντιμίρ Πούτιν μέχρι διάσημους ηθοποιούς, με ανάλογες λεζάντες.