Κύπρος: Μοντέλο πόζαρε για τον «Ορέστη» στο κρεβάτι του - Γύρισαν βιντεοκλίπ σπίτι του

Κύπρος: Μοντέλο πόζαρε για τον «Ορέστη» στο κρεβάτι του - Γύρισαν βιντεοκλίπ σπίτι του Facebook Twitter
1

Νέες λεπτομέρειες για την δράση του serial killer της Κύπρου έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την μαρτυρία ενός μοντέλου που αναγνώρισε τον «Ορέστη» καθώς πριν λίγο καιρό είχε ποζάρει για εκείνον σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του.

Το νεαρό μοντέλο με καταγωγή από την Βουλγαρία γνώρισε τον Νίκο Μεταξά πριν από ένα μήνα και πόζαρε για εκείνον σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες.

Η Θέα μίλησε για το πώς γνώρισε τον Νίκο Μεταξά μέσω facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του όπου ομολόγησε μέχρι τώρα πως σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες κι έχασε τη ζωή του το 6χρονο παιδί της Μαίρης Ρόουζ.

Όπως αποκαλύπτει το μοντέλο, ο «Ορέστης» τής μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους.

Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί. Επίσης περιγράφει τον «Ορέστη» ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο.

Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία της και πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης»:

 

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια