Σρι Λάνκα: Η στιγμή της έκρηξης στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου

Σρι Λάνκα: Η στιγμή της έκρηξης στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου Facebook Twitter
0

Τη στιγμή της έκρηξης στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, στο Κολόμπο, κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο από αυτοκίνητο. 


Όπως φαίνεται στα πλάνα, τις πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη, πυκνοί καπνοί βγαίνουν από την εκκλησία ενώ σμήνη πουλιών απομακρύνονται από το σημείο. 

Η κίνηση προσωρινά «παγώνει», ένας συναγερμός αυτοκινήτου ενεργοποιείται ενώ ένα ακόμα όχημα πραγματοποιεί επί τόπου στροφή.  

Η χώρα έχει κηρύξει συναγερμό μετά από τις οχτώ εκρήξεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών. 

Μέχρι τώρα έχει γίνει λόγος για περισσότερους από 150 νεκρούς. 

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς πιστεύεται ότι ήταν πολίτες της Σρι Λάνκα, με το BBC να κάνει λόγο για τουλάχιστον 9 αλλοδαπούς μεταξύ των θυμάτων.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM