Κένυα: 21 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο του Ναϊρόμπι

Κένυα: 21 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο του Ναϊρόμπι Facebook Twitter
EPA
0

Στους 21 ανήλθε ο απολογισμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ναϊρόμπι, στην Κένυα.

Την επίθεση εξαπέλυσαν μέλη της εξτρεμιστικής, ισλαμιστικής οργάνωση αλ Σεμπάμπ της Σομαλίας ενώ δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για παροχή βοήθειας στους τρομοκράτες. 


Με δηλώσεις του στην τηλεόραση, ο αρχηγός της κενυατικής αστυνομίας Τζόζεφ Μπόινετ, είπε ότι ανάμεσά στους νεκρούς βρίσκεται και ένας αστυνομικός που αρχικά συγκαταλεγόταν στους τραυματίες της επίθεσης.


Δεκαέξι από τους νεκρούς ήταν Κενυάτες, ένας Βρετανός, ένας Αμερικανός και τρεις με καταγωγή από αφρικανικές χώρες, η υπηκοότητα των οποίων δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.


Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ