Χλεύη και ειρωνεία από τον Τραμπ για Τζεφ Μπέζος και Washington Post

Χλεύη και ειρωνεία από τον Τραμπ για Τζεφ Μπέζος και Washington Post Facebook Twitter
0

Επίθεση με πολλαπλούς αποδέκτες εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή το διαζύγιο του ιδιοκτήτη της Amazon, Τζεφ Μπέζος.  

«Λυπάμαι πολύ για τα νέα που άκουσα για τον Τζεφ Μπόζο», έγραψε ειρωνικά ο Τραμπ για τον Μπέζο στο Twitter με το λογοπαίγνιο να παραπέμπει σαφώς στον διάσημο κλόουν. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος Τραμπ άδραξε την ευκαιρία για να επιτεθεί και στην Washington Post, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Μπέζος. Η εφημερίδα αντιπολιτεύεται τον πρόεδρο των ΗΠΑ. 

«Πολύ λυπήθηκα όταν πληροφορήθηκα ότι ο Τζεφ Μπόζο καταστράφηκε από έναν ανταγωνιστή του, του οποίου το ρεπορτάζ, κατά την άποψή μου, είναι πολύ πιο ακριβές από εκείνο της εφημερίδας συμφερόντων του, της Washington Post της Amazon. Ελπίζω η εφημερίδα να περάσει σύντομα σε καλύτερα και πιο υπεύθυνα χέρια.»

Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer, το οποίο υποστηρίζει σθεναρά τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως ο ιδρυτής και επικεφαλής της Amazon, Τζεφ Μπέζος, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την τηλεπαρουσιάστρια Λόρεν Σάντσεζ. 

Λίγο πριν τη δημοσίευση της ιστορίας ο Τζεφ Μπέζος ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο. 

Σημειώνεται πως τον Δεκέμβριο, η μητρική εταιρεία του National Enquirer, είχε παραδεχθεί πως το 2016 είχε εξαγοράσει τη σιωπή μιας γυναίκας που ισχυριζόταν ότι διατηρούσε σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ώστε να μην επηρεάσει η έκβαση των αμερικανικών εκλογών. 

Με πληροφορίες από NY Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM
Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ