Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πύλη του αεροδρομίου στο Ανόβερο- Έκλεισε το αεροδρόμιο

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πύλη του αεροδρομίου στο Ανόβερο- Έκλεισε το αεροδρόμιο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (ΕPA)
0

Κλειστό παραμένει εδώ και κάποια ώρα το αεροδρόμιο στο Ανόβερο, αφότου ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μία από τις πύλες του αεροδρομίου και κινήθηκε για λίγο πάνω στον διάδρομο. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης στο Twitter, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός κρατείται. Δεν έχουν γίνει για την ώρα περισσότερα γνωστά για τον λόγο ή τα κίνητρα της ενέργειας του. 

Αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό ενώ περιστατικό ερευνάται. Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον έως τις 9 το βράδυ τοπική ώρα (10 ώρα Ελλάδος). 

Οι αναχωρήσεις αναβλήθηκαν, ενώ οι πτήσεις που ήταν σχεδιασμένο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο το παρακάμπτουν.

Η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για ηθελημένη ενέργεια ή ατύχημα. Πάντως, γερμανικά ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Κάτω Σαξονίας είναι το 9ο μεγαλύτερο της Γερμανίας. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM