Εννιά μέρες μετά την έναρξη λειτουργίας του, ο πρώτος οίκος ανοχής με sex dolls στην Ιταλία έβαλε «λουκέτο» ύστερα από έφοδο της αστυνομίας. 

 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, το LumiDolls του Τορίνο παραβίαζε τη νομοθεσία σε σχέση με την ενοικίαση καταλυμάτων.

 

Επίσης οι υγειονομικές αρχές της πόλης ερευνούν αν οι κούκλες καθαρίζονταν με την κατάλληλη μέθοδο ύστερα από κάθε χρήση. 

 

Οι ιδιοκτήτες έχουν ειδοποιηθεί να μην συνεχίσουν την λειτουργία του, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων, αν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα τους επιτραπεί να ξανανοίξουν ακόμη κι αν συμμορφωθούν με τους κανονισμούς.

 

Στα εγκαίνια του, ο οίκος ανοχής, τον οποίο διαχειρίζεται μια ισπανική εταιρία με παραρτήματα στην Μόσχα και την Ισπανία, είχε ανακοινώσει πως δεν έχει σχεδόν καμία διαθεσιμότητα για επιπλέον πελάτες τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του.

 

«Έχουμε κρατήσεις και από άλλες πόλεις όπως τη Βενετία» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ένας εκπρόσωπος της επιχείρησης. 

 

Ο οίκος ανοχής χρέωνε 80 ευρώ για συνεύρεση μισής ώρας με μια «πολύ ρεαλιστική» κούκλα από σιλικόνη, η αξία της καθεμίας υπολογίζεται στα πάνω από 2.000 ευρώ. 

 

Σημειώνεται πως η λειτουργία οίκων ανοχής με πραγματικούς ανθρώπους είναι παράνομη στην Ιταλία. 

 

Με πληροφορίες από Daily Mail