Το 2012 εξαφανίστηκε σε ταξίδι και τώρα βρέθηκε ο σκελετός της σε εργοτάξιο της Νέας Υόρκης

Το 2012 εξαφανίστηκε σε ταξίδι και τώρα βρέθηκε ο σκελετός της σε εργοτάξιο της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
0

Τα κομμάτια ενός σκελετού, που βρέθηκαν στη διάρκεια ανασκαφής, σε οικοδομή της Νέας Υόρκης το 2020 ταυτοποιήθηκε ότι ανήκουν σε μια 19χρονη που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μια δεκαετία νωρίτερα.

Τώρα το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ζητά πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση και το θάνατο της Στίβι Μπέιτς, 19 ετών, από το Μπρούκλιν, το 2012.

Το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης ταυτοποίησε πως τα λείψανα ανήκουν στην Μπέιτς, επιβεβαίωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης σε email προς το περιοδικό People.

Τα λείψανα βρέθηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου 2020, κατά τη διάρκεια εκσκαφής σε εργοτάξιο στη διεύθυνση στο Κουίνς, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το σώμα της ήταν τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, αναφέρει το AMNY.

H Μπέιτς είχε λάβει μέρος σε διαδηλώσεις Occupy Wall Street το 2011 και το 2012, σύμφωνα με την έκθεση αγνοουμένων, αναφέρει το πρακτορείο.

«Η αιτία του θανάτου παραμένει μέρος της συνεχιζόμενης έρευνας», ανέφερε η αστυνομία.

Το 2012 εξαφανίστηκε σε ταξίδι και τώρα βρέθηκε ο σκελετός της σε εργοτάξιο της Νέας Υόρκης Facebook Twitter

Τον Απρίλιο του 2012, η Μπέιτς εξαφανίστηκε ενώ επέστρεφε στη Νέα Υόρκη μετά από ένα ταξίδι σε όλη τη χώρα, έγραψε η μητέρα της, Βίβιαν Τζόουνς, στην ιστοσελίδα FindStevieBates το 2013.

Στις 27 Απριλίου 2012, «ταξίδευε μόνη της με λεωφορείο προς τη Νέα Υόρκη από το Hot Springs», πρόσθεσε.

Η Τζόουνς μίλησε για τελευταία φορά με την κόρη της στις 7:52 μ.μ. στις 27 Απριλίου 2012, όταν βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στο Πίτσμπουργκ.

Η Μπέιτς της είπε ότι όταν έφτανε στη Νέα Υόρκη, σχεδίαζε να συναντήσει τον πρώην φίλο της στο Κουίνς της Νέας Υόρκης πριν έρθει να δει τη μητέρα της στο Γιόνκερς, έγραψε σε ένα GoFundMe που δημιούργησε με τίτλο Help Stevie Bates Family Find Peace: Sad Update.

Το υλικό από την κάμερα παρακολούθησης του λεωφορείου δείχνει την Μπέιτς «να ανεβαίνει την κυλιόμενη σκάλα από το λεωφορείο στις 8:51 π.μ. και να περπατάει στο κέντρο της πόλης στην 8η Λεωφόρο από την 42η οδό» στις 28 Απριλίου 2012, έγραψε η Τζόουνς.

Στις 26 Απριλίου 2012, η Μπέιτς συνομιλούσε στο Facebook με τον πρώην σύντροφό της, φίλους από το λύκειο και την καλύτερή της φίλη - με τους οποίους είχε κανονίσει να συναντηθεί για τις ανοιξιάτικες διακοπές, έγραψε η μητέρα της.

Ο πρώην φίλος της «ισχυρίστηκε ότι δεν την είχε δει από τότε που έφυγε από τη Νέα Υόρκη στις 19 Απριλίου 2012 για να ξεκινήσει το ταξίδι της».

Δεν είχε καμία δραστηριότητα «στην κάρτα της από 26 Απριλίου 2012», έγραψε η Τζόουνς και πρόσθεσε: «Η Στίβι δεν φεύγει ΠΟΤΕ χωρίς να μου τηλεφωνήσει».

Το 2012 εξαφανίστηκε σε ταξίδι και τώρα βρέθηκε ο σκελετός της σε εργοτάξιο της Νέας Υόρκης Facebook Twitter

Το OCME ταυτοποίησε πρόσφατα τα λείψανα, αλλά η Τζόουνς σημείωσε στις 30 Μαρτίου 2021 στον ιστότοπο FindStevieBates ότι η ίδια και η οικογένειά της είχαν ήδη μάθει ότι ανακαλύφθηκαν τα λείψανα της Μπέιτς.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε ότι μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρίας, ο μεγαλύτερος φόβος μας επιβεβαιώθηκε», έγραψε η μητέρα της. «Μέσω της πρόσφατης ανακάλυψης των λειψάνων της αγαπημένης μας Στίβι, γνωρίζουμε πλέον ότι η πολύτιμη ζωή της αφαιρέθηκε τον Απρίλιο του 2012. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αμέριστη υποστήριξη και τις προσευχές σας στην αδιανόητη τραγωδία».

Η Μπέιτς συμμετείχε σε προγράμματα για χαρισματικά παιδιά από την προσχολική ηλικία μέχρι το λύκειο, έγραψε η Τζόουνς στο GoFundMe, εξηγώντας η κόρη της «αποφοίτησε από το Bronx High School of Science και είχε πάρει πολλά βραβεία και υποτροφίες για την ακαδημαϊκή της αριστεία».

«Τα ταλέντα της την οδήγησαν τελικά στο Hunter College της Νέας Υόρκης για να σπουδάσει αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με πλήρη υποτροφία», πρόσθεσε. Σύμφωνα με την Τζόουνς, η Μπέιτς «ήταν μια παθιασμένη ψυχή που αγαπούσε να γελάει και να φέρνει χαρά. Ζούσε πάντα τη ζωή της στο έπακρο».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM