Εννέα νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση στην Αφρίν

Εννέα νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση στην Αφρίν Facebook Twitter
EPA
0

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Αφρίν της βορειοδυτικής Συρίας.

Η περιοχή ελέγχεται από ανταρτικές οργανώσεις που την κατέλαβαν τον Μάρτιο, εκδιώκοντας την κουρδική πολιτοφυλακή, και υποστηρίζονται από την Τουρκία. 

Όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Διακιωμάτων, μία έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο Ντοουάρ Κάουα αλ-Χαντάντ στο κέντρο της πόλης Αφρίν, και μία άλλη κοντά σ' ένα αρχηγείο των τουρκικών δυνάμεων σε δρόμο που οδηγεί σε τοπικό νοσοκομείο.


Οι αντάρτες που έχουν τη βάση τους στην Αφρίν είχαν εμπλακεί νωρίτερα σε συγκρούσεις έπειτα από μια διένεξη σε σημείο ελέγχου, σύμφωνα με το Παρατηρητίριο.


Μεταξύ των νεκρών από τις σημερινές εκρήξεις είναι τουλάχιστον τέσσερις μαχητές, ενώ ορισμένοι έχουν τραυματιστεί σοβαρά. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM