Την ανησυχία του για τις διαδηλώσεις στην Αθήνα εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημειώνοντας πάντως ότι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους, στη διάρκεια της επίσκεψης Μέρκελ ήταν μειοψηφία. «Εξακολουθώ να ανησυχώ για τις διαμαρτυρίες, αλλά αν παίρνεις αποφάσεις λαμβάνοντας υπόψη διαδηλωτές, δεν θα έχεις ποτέ μια βιώσιμη πολιτική», δήλωσε ο Σόιμπλε, συμπληρώνοντας ότι στην Αθήνα διαδήλωσαν 15 χιλιάδες άνθρωποι και θέτοντας το ερώτημα: «είναι άραγε αυτοί μια πλειοψηφία;».
Κατά τον κ. Σόιμπλε «στη δημοκρατία, η πλειοψηφία είναι αυτή που αποφασίζει. Μια μειοψηφία μπορεί να διαμαρτύρεται, όμως τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πολιτικοί ηγέτες», τόνισε.
Διεθνή /
Σόιμπλε: «Μια μειοψηφία διαδήλωσε στην Αθήνα»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν
Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: Οι διαφορετικοί ισχυρισμοί του 38χρονου συντρόφου της
Shia LaBeouf: «Νομίζω ότι έχω το "σύνδρομο του κοντού άνδρα"»
Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη
Διάγγελμα Τραμπ: «Η επίθεση στο Ιράν θα συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι»