Ραντεβού στο virtual μπαρ: Εικονικά πάρτι με άβαταρ μακριά από τον κίνδυνο κορωνοϊού

Ραντεβού στο virtual μπαρ: Εικονικά πάρτι με άβαταρ μακριά από τον κίνδυνο κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Μπορεί το πρώτο κύμα του κορωνοϊού να έχει περάσει για πολλές χώρες αλλά τα κρούσματα συνεχίζονται να αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και ο φόβος παραμένει. 

Τα μπαρ σε πολλές πόλεις έχουν ανοίξει αλλά οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί και αρκετοί, εξοικειωμένοι να «ζουν» τόσους μήνες πίσω από μία οθόνη υπολογιστή, προτιμούν τους ουτοπικούς χώρους του Διαδικτύου, όπου η συνάθροιση είναι χωρίς ρίσκο. 

Όλο και περισσότεροι δίνουν ραντεβού σε εικονικά μπαρ, ψηφιακά κλαμπ φτιαγμένα από Gigabyte πληροφοριών, virtual πάρτι και live streaming κονσέρτα, διατηρώντας την αίσθηση της κοινής διασκέδασης έστω και από απόσταση.

Αρκετοί από αυτούς είναι gamers και κανονίζουν ραντεβού στους εικονικούς κόσμους του Fortnite και του Minecraft. Συνηθισμένοι να κινούνται και να επικοινωνούν online με άλλους σε πραγματικό χρόνο, διασκεδάσουν με την βοήθεια των άβατάρ τους. 

Στο βίντεο που ακολουθεί, φανατικά εξωστρεφείς άνθρωποι μιλούν για τα πολυσύχναστα μέρη της ψηφιακής ζωής. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM