LIVE!

Υποβάθμισαν τον Έλληνα του Blackberry

Υποβάθμισαν τον Έλληνα του Blackberry Facebook Twitter
0

Σε υποβάθμιση οδηγήθηκε ο Έλληνας του BlackBerry Μάικ Λαζαρίδης μετά τις αποτυχίες της εταιρίας στον «πόλεμο» της νέας τεχνολογίας.  Πριν από 16 χρόνια η εταιρία RIM άνοιξε το δρόμο για τα έξυπνα κινητά με το λανσάρισμα του BlackBerry, όμως πλέον αντιπροσωπεύει μόλις το 16,6% της αγοράς, την ώρα που στο χώρο έχουν κυριαρχήσει  η Google και η Apple.Την περασμένη χρονιάη  εταιρία έχασε 6 δις και είδε τη μετοχή της να γκρεμίζεται κατά 75%. Ο Ελληνοκαναδός ανακοίνωσε την παραίτηση του από τη θέση του διευθυντή μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζιμ Μπαλσιλί και πλέον στην ισχυρή καρέκλα θα κάθεται ο Θόρστεν Χάινζ που βρίσκεται 4 χρόνια στη RIM, προερχόμενος από τη Siemens.

Ο Λαζαρίδης που ίδρυσε την εταιρία, αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα αντιπροέδρου. Η παραίτηση των δυο ήρθε μετά από πιέσεις επενδυτών της εταιρίας που μάλιστα λένε ότι άργησε να γίνει αυτή η κίνηση που θα έπρεπε να έχει γίνει από τον Οκτώβριο όταν ένα μπλακάουτ από την εταιρία άφησε εκατομμύρια χρήστες από 4 ηπείρους, χωρίς τη δυνατότητα να στείλουν μηνύματα ή να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο.

Τech & Science
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελέτη αποκαλύπτει πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει τη θεραπεία των καρδιακών παθήσεων

Τech & Science / Μελέτη αποκαλύπτει πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει τη θεραπεία των καρδιακών παθήσεων

Ερευνητές αναφέρουν ότι η προηγμένη τεχνολογία θα μπορούσε να υποστηρίξει πιο εξατομικευμένη φροντίδα, επιτρέποντας οι θεραπείες να προσαρμόζονται καλύτερα στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η καρδιά κάθε ατόμου
THE LIFO TEAM