Τέλος στα νεκρά βατράχια για ανατομία - Αυτό το σχολείο το έκανε πράξη με καινοτόμο τρόπο

Τέλος στα νεκρά βατράχια για ανατομία - Αυτό το σχολείο το έκανε πράξη με καινοτόμο τρόπο Facebook Twitter
0

Για ορισμένους φοιτητές, η ανατομή των ζώων στην τάξη μπορεί να είναι το επίκεντρο του εξαμήνου, αλλά και μια σκληρή ή αποκρουστική διαδικασία.

Αλλά, για τους φοιτητές σε ένα γυμνάσιο της Φλόριντα, η μαθησιακή εμπειρία πλέον επιτυγχάνεται χωρίς να χρειαστεί να διαμελίσουν ένα πραγματικό ζώο. Φοιτητές στο Mitchell High School στο New Port Richey της Φλόριντα, έγιναν οι πρώτοι στον κόσμο που χρησιμοποίησαν συνθετικά βατράχια για ανατομία, σύμφωνα με το σχολείο.

Το γυμνάσιο συνεργάστηκε με την SynDaver, μια εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει εξελιγμένα συνθετικά μοντέλα ανθρώπων και ζώων για χειρουργική εκπαίδευση, εκπαίδευση ανατομίας και δοκιμές ιατρικών συσκευών. Στις 20 Νοεμβρίου, οι μαθητές έκαναν για πρώτη φορά ανατομή σε έναν SynFrog, έναν ομοίωμα βατράχου που ήταν απόλυτα ρεαλιστικό.

Τέλος στα νεκρά βατράχια για ανατομία - Αυτό το σχολείο το έκανε πράξη με καινοτόμο τρόπο Facebook Twitter


Η PETA εργάστηκε με την SynDaver για τους SynFrogs και δηλώνει πως στόχος είναι να αποτρέψουν τα σχολεία από τη χρήση πραγματικών ζώων στα μαθήματα ανατομίας και να τα στρέψει σε χρήση των μεθόδων που δεν απαιτούν θανάτωση ζώων. Εκατομμύρια βατράχια σκοτώνονται κάθε χρόνο για μαθήματα ανατομίας, υπογράμμισε η ΡΕΤΑ.


Οι συνθετικοί βάτραχοι είναι σχεδόν πανομοιότυποι με τους πραγματικούς θηλυκούς βατράχους, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους τους, της υφής, του δέρματος και των οργάνων που κατασκευάζονται από συνθετικούς υγρούς ιστούς. Κάθε βατράχι κοστίζει 150 δολάρια σύμφωνα με την SynDaver.


Εκτός από την εξάλειψη των δεοντολογικών ανησυχιών για τη θανάτωση των ζωντανών ζώων για να διδαχθεί ανατομία, το SynFrog είναι μια καλύτερη επιλογή για τους μαθητές γιατί δεν τους εκθέτει σε επικίνδυνα χημικά, όπως η φορμαλδεΰδη, συμπληρώνουν οι υποστηρικτές του προγράμματος.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ