Ραντεβού στο virtual μπαρ: Εικονικά πάρτι με άβαταρ μακριά από τον κίνδυνο κορωνοϊού

Ραντεβού στο virtual μπαρ: Εικονικά πάρτι με άβαταρ μακριά από τον κίνδυνο κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Μπορεί το πρώτο κύμα του κορωνοϊού να έχει περάσει για πολλές χώρες αλλά τα κρούσματα συνεχίζονται να αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό και ο φόβος παραμένει. 

Τα μπαρ σε πολλές πόλεις έχουν ανοίξει αλλά οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί και αρκετοί, εξοικειωμένοι να «ζουν» τόσους μήνες πίσω από μία οθόνη υπολογιστή, προτιμούν τους ουτοπικούς χώρους του Διαδικτύου, όπου η συνάθροιση είναι χωρίς ρίσκο. 

Όλο και περισσότεροι δίνουν ραντεβού σε εικονικά μπαρ, ψηφιακά κλαμπ φτιαγμένα από Gigabyte πληροφοριών, virtual πάρτι και live streaming κονσέρτα, διατηρώντας την αίσθηση της κοινής διασκέδασης έστω και από απόσταση.

Αρκετοί από αυτούς είναι gamers και κανονίζουν ραντεβού στους εικονικούς κόσμους του Fortnite και του Minecraft. Συνηθισμένοι να κινούνται και να επικοινωνούν online με άλλους σε πραγματικό χρόνο, διασκεδάσουν με την βοήθεια των άβατάρ τους. 

Στο βίντεο που ακολουθεί, φανατικά εξωστρεφείς άνθρωποι μιλούν για τα πολυσύχναστα μέρη της ψηφιακής ζωής. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bryan Johnson

Υγεία & Σώμα / «Ζήστε, χωρίς να γεράσετε»: Ο γιατρός των εκατομμυριούχων που «παγώνει» τον χρόνο αποκαλύπτει τις μεθόδους του

Τα τρία επίπεδα μιας ζωής που για την ώρα μπορούν να πληρώσουν λίγοι, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι διαθέσιμα σε όλους.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ