Προσκλητήριο βάπτισης του 1965 με νονό τoν Κωνσταντίνο Μητσοτάκη βγαίνει στο e-bay

Προσκλητήριο βάπτισης του 1965 με νονό τoν Κωνσταντίνο Μητσοτάκη βγαίνει στο e-bay Facebook Twitter
2

Στο e-bay έχει «ανέβει» και δημοπρατείται ένα ιδιαίτερο αντικείμενο που έχει σχέση με τον επίτιμο Πρόεδρο της Ν.Δ. Όπως αναφέρει το κρητικό σάιτ flashnews.gr, πρόκειται για το προσκλητήριο βάπτισης, που έγινε στην Κρήτη το 1965, με νονό τον 47χρονο τότε, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. H βάπτιση έγινε στον ναό της Αγίας Αικατερίνης.

Προσκλητήριο βάπτισης του 1965 με νονό τoν Κωνσταντίνο Μητσοτάκη βγαίνει στο e-bay Facebook Twitter

Ο χρήστης ydra2000 έθεσε ως τιμή εκκίνησης τα 9 δολάρια.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Check4facts: Μια νέα πλατφόρμα fact checking από ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους

Media / Check4facts: Μια νέα πλατφόρμα fact checking από ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους

Σε μια εποχή που τα fake news εμφανίζονται ολοένα και συχνότερα στη δημόσια σφαίρα, μια νέα πλατφόρμα fact checking, η Check4Facts/Science, που λειτουργεί με τη στήριξη επτά επιστημονικών φορέων, βάζει στο μικροσκόπιο της έρευνας ειδήσεις και δηλώσεις πολιτικών προσώπων, προκειμένου να αποφανθεί για τον βαθμό ακρίβειας ή ανακρίβειας που εμπεριέχουν.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Ο γυναικείος εγκέφαλος αλλάζει κατά την διάρκεια του έμμηνου κύκλου

Τech & Science / Ο γυναικείος εγκέφαλος αλλάζει κατά την διάρκεια του έμμηνου κύκλου

Τα μεταβαλλόμενα επίπεδα το ορμονών επηρεάζουν τον όγκο και το μέγεθος διάφορων περιοχών του γυναικείου εγκεφάλου. Μπορούν, όμως, αυτές οι αλλαγές να επηρεάσουν τις σκέψεις και τις πράξεις;
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτές οι "κουμπαριές" στήριξαν και ανέδειξαν τον Μητσοτάκη!!! Να μην βγάλουν τώρα που έχουμε κρίση και κάνα φράγκο οι "διορατικοί" καλεσμένοι της βάπτισης;;; Βέβαια το τελικό ύψος της δημοπρασίας εξαρτάται από την εκτίμηση του κοινού προς τον νονό!!! Ενημερώστε μας λοιπόν για το αποτέλεσμα!!! Έτσι για να δούμε την αποτίμηση της εκτίμησης!!! Μάλλον στα αζήτητα θα μείνει!!!