«Ωρα να φύγει ο Γκέιτς από την Microsoft»

«Ωρα να φύγει ο Γκέιτς από την Microsoft» Facebook Twitter
1

Τρεις από τους 20 μεγαλύτερους επενδυτές της Microsoft, φέρονται, σύμφωνα με το Reuters πως πιέζουν το Δ.Σ για αποχήρηση του Μπιλ Γκέιτς από τη Microsoft.

Ο Γκέιτς, ίδρυσε πριν από 38 χρόνια τη Microsoft, αλλά φαίνεται πως τώρα είναι «εμπόδιο» στους νέους επενδυτές.

Οπως μεταδίδει το ρεπορταζ, οι επενδυτές θέλουν νέες στρατηγικές και περιορισμένες αρμοδιότητες για τον CEO.

Nα σημειωθεί ότι ο Γκέιτς, τη χρονιά που η Microsoft μπήκε στο χρηματιστήριο, είχε το 49% των μετοχών. Τώρα, έχει 4,5% των μετοχών, αξίας 277 δισ. δολαρίων.

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σεξιστικός» ο αλγόριθμος του Facebook που προβάλλει θέσεις εργασίας, σύμφωνα με πόρισμα της γαλλικής Αρχής Ισότητας

Τech & Science / «Σεξιστικός» ο αλγόριθμος του Facebook που προβάλλει θέσεις εργασίας, σύμφωνα με πόρισμα της γαλλικής Αρχής Ισότητας

Σε δοκιμές, εννέα στους δέκα χρήστες που είδαν αγγελίες για θέσεις μηχανικών ήταν άνδρες, ενώ το ίδιο ποσοστό των χρηστών που είδαν αγγελίες για νηπιαγωγούς ήταν γυναίκες
LIFO NEWSROOM
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σ’ ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα;

Τech & Science / Πόσο κοντά βρισκόμαστε σ’ ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα;

Σύμφωνα με το βιβλίο «Nuclear Age», ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος από ποτέ, με την παρουσία τουλάχιστον εννέα πυρηνικών δυνάμεων και την έλλειψη αποτελεσματικού διεθνούς πλαισίου για τον περιορισμό της απειλής.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Επειδή ακούγεται λίγο διφορούμενο το τελευταίο κομμάτι,280 δισ. δολλάρια είναι η συνολική χρηματιστηριακή αξία της MS και όχι η αξία του ποσοστού του Gates.