Ο Τραμπ έχει ήδη κατοχυρώσει 3.643 διευθύνσεις μεταξύ των οποίων τα DonaldTrumpSucks.com και TrumpEmpire.com

Ο Τραμπ έχει ήδη κατοχυρώσει 3.643 διευθύνσεις μεταξύ των οποίων τα DonaldTrumpSucks.com και TrumpEmpire.com Facebook Twitter
0

O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει στην κατοχή του 3.643 domain names, σε μία τεράστια λίστα που περιλαμβάνει ψηφιακές διευθύνσεις με θέματα που έχουν επισκιάσει την πολιτική του καριέρα,  αποτυχημένα επιχειρηματικά projects, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με τις δεκάδες κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί κατά καιρούς, δικαίως ή αδίκως.

Όπως αποκαλύπτει έρευνα του CNNMoney, πριν την εκλογική του νίκη στην κούρσα για το Λευκό Οίκο, ο όμιλος Τραμπ είχε προλάβει να κατοχυρώσει 3.643 διευθύνσεις όπως π.χ. DonaldTrumpSucks.com, IHateTrumpVodka.com, TrumpRussia.com, TrumpFraud.org αλλά και το σχεδόν προφητικό TrumpEmpire.com που αγόρασε τον Ιούνιο του 2016, περίοδο που η προεκλογική του εκστρατεία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο Αμερικανός πρόεδρος προέβη στις συγκεκριμένες αγορές για να εμποδίσει τη δημιουργία ιστοσελίδων από haters.

 Σήμερα, εν έτη 2017, στην κατοχή του Τραμπ βρίσκονται domain names όπως NoMoreTrump.com, TrumpOrganizationSucks.com, ImBeingSuedByTheDonald.com, ComplainToTrump.com, TrumpBlog.com, TrumpArmy.com κ.α.

Ωστόσο, όπως εύστοχα παρατηρεί το Gizmondo, ο Τραμπ δεν προέβλεψε την κατοχύρωση του ImpeachTrump.com. (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση «πρόταση μομφής κατά του Τραμπ»).

Με στοιχεία από CNN και Gizmondo

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Τech & Science / 8χρονη υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού, χωρίς κίνδυνο απορρίψης του μοσχεύματος

Το επίτευγμα θεωρειται πραγματικά επαναστατικό και η 8χρονη Αντίτι είναι το πρώτο παιδί στο Ηνωμένο Βασίλειο που υποβλήθηκε με επιτυχία σε αυτή την ειδικού τύπου μεταμόσχευση
NEWSROOM
Δημήτρης Νανόπουλος: «Το τέλος της Γης δεν είναι μακριά»

Τech & Science / Δημήτρης Νανόπουλος: «Το τέλος της Γης δεν είναι μακριά»

Ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός και θεωρητικός φυσικός σχολιάζει τις ανακοινώσεις της NASA για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και υποστηρίζει ότι έχει έρθει η στιγμή να προετοιμαστούμε για τη μετοίκηση της ανθρωπότητας σε άλλους πλανήτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ