H Apple γιορτάζει την επέτειο των 30 χρόνων του Macintosh

H Apple γιορτάζει την επέτειο των 30 χρόνων του Macintosh Facebook Twitter
0

Σήμερα ο Macintosh, ο υπολογιστής της Apple που προέτρεψε γενιές χρηστών να "σκεφτούν διαφορετικά", αποτελώντας ένα αναπόσπαστο εργαλείο της δουλειάς τους, κλείνει 30 χρόνια από τη μέρα που πρωτοκυκλοφόρησε, το 1984.

Για το λόγο αυτό η Apple δημιούργησε ένα καλαίσθητο micro-site που μας εξιστορεί διαδραστικά την πορεία που ακολούθησε το brand μέσα στα τριάντα χρόνια της πορείας του, με φωτογραφίες και timeline, ενώ ζητά από τους επισκέπτες να μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο την εμπειρία τους με τον πρώτο Macintosh που απέκτησαν.

Παράλληλα, η εταιρεία γύρισε και το παρακάτω επετειακό βίντεο όπου άσημοι και διάσημοι χρήστες του περιγράφουν το παρελθόν, το παρόν και προβλέπουν το μέλλον της πιο διάσημης σειράς υπολογιστών που κυκλοφόρησε από την Apple, στο Cupertino της California.

Προκαλεί εντύπωση ότι δεν εμφανίζεται πουθενά στο βίντεο το πρόσωπο ή το όνομα του ιστορικού CEO της Apple, Στιβ Τζόμπς.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Τech & Science / TikTok: Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ByteDance υπέγραψε συμφωνίες για να αποφύγει την απαγόρευση στις ΗΠΑ

Σε υπόμνημα, το TikTok ανέφερε ότι η συμφωνία θα επιτρέψει σε «πάνω από 170 εκατομμύρια Αμερικανούς να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων ως μέρος μιας ζωτικής παγκόσμιας κοινότητας»
THE LIFO TEAM
Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM