Οι τέσσερις κολοσσοί του Internet, Google, Facebook, Amazon και eBay αποφάσισαν να σχηματίσουν μια ομάδα με την ονομασία «Internet Association», ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την «ενίσχυση και προστασία ενός ανοιχτού, ελεύθερου και καινοτόμου Internet».
Ο πρώην διευθυντής προσωπικού της Αμερικανικής Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου, Michael Beckerman, ορίστηκε ως επικεφαλής της ομάδας και όπως ο ίδιος δήλωσε «το ανοιχτό Διαδίκτυο οδηγεί στην καινοτομία, δημιουργεί θέσεις εργασίας και γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες προσπάθειες φίμωσής του.»
Η νεοσύστατη ομάδα αναμένεται να εντείνει τη δράση της, τον προσεχή Σεπτέμβρη. Σημειώνεται ότι η Google και το Facebook επιδίδονται στο «φακέλωμα» των χρηστών τους, γεγονός οξύμωρο σε σχέση με το νέο στόχο που έχουν θέσει.
Τech & Science /
Google, Amazon, eBay και Facebook ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα «ελεύθερο Internet»

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Επικοινωνούσαν με μηνύματα από το κινητό του παιδιού

Πλησιάζει ο καύσωνας των 44 °C και 96 ωρών

Δημήτρης Κανελλόπουλος: «Να μας αποκαλούν “εφημερίδα των συριζαίων”; Εντάξει... γελάμε»

Η σκληρή αλήθεια για τον Θεόδωρο Κουρεντζή

«Φεύγαμε από τη Βίτσα και κλαίγαμε, γιατί ξέραμε ότι θα αργούσαμε να ξαναπάμε»

σχόλια