Φημολογείται ότι η Apple ετοιμάζει έξυπνο ρολόι

Φημολογείται ότι η Apple ετοιμάζει έξυπνο ρολόι Facebook Twitter
1

Όσοι πίστευαν ότι η Apple δεν θα ασχοληθεί ποτέ με τα ρολόγια μάλλον έκαναν λάθος, καθώς σύμφωνα με τελευταίες φήμες η εταιρεία εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη έξυπνων ρολογιών με bluetooth και δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης.

Όπως αναφέρει MobileGeeks, η Apple θα συνεργαστεί για το πρότζεκτ με την ταϊβανέζικη κατασκευάστρια εταιρεία RiT Display για την παραγωγή μίας οθόνης 1,5 ιντσών.

Το ίδιο πάντα δημοσίευμα αναφέρει ότι στο παιχνίδι έχει μπει και η Intel παρά το γεγονός ότι τα chip της εταιρείας καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Οι αναλυτές πάντως δηλώνουν επιφυλακτικοί με την ενδεχόμενη παραγωγή του iWatch διότι δεν μπορούν να φανταστούν πώς η Apple θα καταφέρει να μεταφέρει τις εφαρμογές της σε μία τόσο μικρή οθόνη. 

Από το επόμενο έτος θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία για τη φημολογούμενη συσκευή.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

COLOSSAL BIOSCIENCES ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΥΓΑ

Τech & Science / Εταιρεία που θέλει να επαναφέρει το μαμούθ ανακοίνωσε ότι εκκόλαψε κοτόπουλα σε τεχνητά αυγά

Η εταιρεία μιλά για ένα νέο βήμα για τη «νεκρανάσταση» εξαφανισμένων ειδών, με στόχο η τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πτηνών που θα μοιάζουν με το γιγαντιαίο moa της Νέας Ζηλανδίας
THE LIFO TEAM
Η Google θέλει να βάλει έναν AI βοηθό σε κάθε μικρή στιγμή της ημέρας σου

Τech & Science / Η Google θέλει να βάλει έναν AI βοηθό σε κάθε μικρή στιγμή της ημέρας σου

Στο Google I/O, η εταιρεία παρουσίασε το Gemini Spark, έναν AI βοηθό που θα οργανώνει email, σημειώσεις, αγορές και αναζητήσεις στο παρασκήνιο μαζί με νέα εργαλεία βίντεο και την επιστροφή των έξυπνων γυαλιών.
THE LIFO TEAM
You talkin’ to me?Ο Πολ Σρέιντερ είχε «AI girlfriend» και εκείνη τερμάτισε τη συζήτηση μαζί του

Πολιτισμός / You talkin’ to me?Ο Πολ Σρέιντερ είχε «AI girlfriend» και εκείνη τερμάτισε τη συζήτηση μαζί του

Ο σεναριογράφος του Ταξιτζή δοκίμασε μια ψηφιακή σύντροφο για να καταλάβει, όπως έγραψε, την αλληλεπίδραση ανδρών και γυναικών «μέσα στο matrix». Όταν όμως άρχισε να πιέζει τα όρια του προγράμματος, η AI φίλη του τον εγκατέλειψε.
THE LIFO TEAM
Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Τech & Science / Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» ερωτικές φωτογραφίες του 1976 στις Κάννες

Μια σειρά μικρού μήκους ταινιών, δημιουργημένων με τεχνητή νοημοσύνη από ερωτικά περιοδικά πριν από 50 χρόνια, παρουσιάστηκε στο περιθώριο των Καννών και προβάλλεται στο Cultpix, με κυκλοφορία σε Blu-ray και περιορισμένη έκδοση VHS.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM
Η AI ανέβηκε στο βήμα της αποφοίτησης και οι φοιτητές τη γιούχαραν

Τech & Science / Η AI ανέβηκε στο βήμα της αποφοίτησης και οι φοιτητές τη γιούχαραν

Σε τελετές αποφοίτησης στις ΗΠΑ, η λέξη AI προκάλεσε γιουχαΐσματα. Για αρκετούς νέους, η τεχνητή νοημοσύνη ακούγεται λιγότερο σαν υπόσχεση και περισσότερο σαν απειλή για τη δουλειά τους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Τώρα να πω ότι με εξέπληξε η επιλογή του ονόματος θα πω ψέμματα. Να υποθέσω ότι μετά την επιτυχία που θα έχει από τα απανταχού κορόιδα θα βγάλει και ρολόι τοίχου που θα λέγεται iWallClock, κάτι αντίστοιχο του iPhone και iPad, και για τους πολύ εκλεκτούς πελάτες της Apple (ήτοι τα VIP κορόιδα) μια ειδική έκδοση που θα λέγεται iGrandpaClock για τους λάτρεις του κλασικού. Άχ βρε άπληστο Μήλο!