Επέστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter μετά την online δημοσκόπηση του Έλον Μασκ - «Ο λαός μίλησε»

Επέστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter μετά την online δημοσκόπηση του Έλον Μασκ - «Ο λαός μίλησε» Facebook Twitter
0

Το Twitter αίρει την αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την απόφαση του Έλον Μασκ να κάνει online δημοσκόπηση για να βολιδοσκοπήσει την επιθυμία των χρηστών.

Σημειώνεται πως ο λογαριασμός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου είχε μπλοκαριστεί μετά την αιματηρή επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου 2021.

Το Twitter με οριακή πλειοψηφία αποφάσισε την επιστροφή Τραμπ και Μασκ έκανε δεκτή την απόφαση, αναφωνώντας «ο λαός μίλησε». 

Μετά την ενέργοποίηση του λογαριασμού, οι followers του Τραμπ εκτοξεύθηκαν σε συνολικά πάνω από 9 εκατομμύρια έως το πρωί της Κυριακής. 

Επέστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter μετά την online δημοσκόπηση του Έλον Μασκ - «Ο λαός μίλησε» Facebook Twitter

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

Ο πολυ-δισεκατομμυριούχος και πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη έθεσε στη διάθεση των χρηστών την επιστροφή ή όχι του Τραμπ στο Twitter, προτρέποντας μέσω ανάρτησής του «Vox Populi, Vox Dei», που σημαίνει «φωνή λαού, φωνή Θεού». 

Τελικά, στην ονλάιν δημοσκόπηση διάρκειας 24 ωρών, οι χρήστες αποφάσισαν με ποσοστό 51,8% έναντι 48,2% την επαναφορά του λογαριασμού Τραμπ. 

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ