Ζούμε μια συναρπαστική περίοδο όσον αφορά την τηλεόραση και την εμπειρία της τηλεθέασης.

 

Αθλητικά, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, βραβεία, αφιερώματα. Μια πληθώρα προγραμμάτων που συνθέτουν έναν "ωκεανό" περιεχομένου για κάθε γούστο.

 

Εάν νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια "πυξίδα" που θα σε βοηθήσει να πλοηγηθείς με ευκολία, χωρίς να χαθείς στις χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το  Novaguide.gr.

  

Το Novaguide.gr, διαθέσιμο online αλλά και ως δωρεάν εφαρμογή για τις φορητές σου συσευές με λειτουργικό iOS ή Android για άμεση και εύκολη πρόσβαση, είναι ο πληρέστερος τηλεοπτικός οδηγός που παρέχει τα πάντα γύρω από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τον οποίο μπορείς να διαμορφώσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου, μέσα από νέες λειτουργίες.

 

Ακόμα κι αν δεν είσαι συνδρομητής της Nova, μπορείς να φέρεις το Novaguide στα μέτρα σου, επιλέγοντας να βλέπεις το καθημερινό αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών -είτε στα Ελληνικά είτε στα Αγγλικά- και να λαμβάνεις απευθείας σε κάθε οθόνη που διαθέτεις προτάσεις και αφιερώματα για αθλητικές μεταδόσεις, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κ.α. Έτσι έχεις τον προσωπικό σου τηλεοπτικό οδηγό, που ανταποκρίνεται στα δικά σου γούστα, με μια απλούστατη δημιουργία λογαριασμού που γίνεται ακόμα πιο εύκολη συνδέοντας το προφίλ σου στο facebook.

 

Ένας διαδραστικός τηλεοπτικός οδηγός για κάθε οθόνη

 

Το Novaguide.gr σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο για να μπορείς να επιλέξεις να ενημερώνεσαι μόνο για τις αγαπημένες σου εκπομπές, στα αγαπημένα σου κανάλια και να λαμβάνεις υπενθυμίσεις για live περιεχόμενο καθώς και να ενημερώνεσαι μέσω push notifications (στη mobile εφαρμογή), e-mail, αλλά και να κάνεις share τις επιλογές σου στα social media!

 

Οργάνωσε λοιπόν τώρα τον τηλεοπτικό σου χρόνο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 

Επισκέψου σήμερα το www.novaguide.gr ή κατέβασε την εφαρμογή Novaguide (iOS | Android) και μην ξεχνάς ότι το Novaguide ανταμείβει του φίλους του με πλούσια δώρα με συχνούς διαγωνισμούς, που θα μαθαίνεις πρώτος!