Ύμνοι του ευρωπαϊκού Τύπου για την Μπάγερν Μονάχου

Ύμνοι του ευρωπαϊκού Τύπου για την Μπάγερν Μονάχου Facebook Twitter
1

Μία ημέρα μετά την εμφατική πρόκριση των Βαυαρών της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα ο ευρωπαϊκός Τύπος γράφει διθυραμβικά σχόλια, αναδεικνύοντας την ανωτερότητα των Γερμανών στο χορτάρι.

Gazzetta dello Sport: «Μετά το 4-0 στο Μόναχο, η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ταπείνωση και στην έδρα της»

Daily Mail: «Δεν έπαιξε ο Μέσι, δεν μπορούσε να γίνει ανατροπή.Το Γουέμπλει προετοιμάζεται για έναν γερμανικό τελικό. Η Μπαρτσελόνα ήθελα ένα θαύμα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό δεν έγινε από τη στιγμή που ο Μέσι έμεινε στον πάγκο»

L' Equipe: «Το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο της Μπάγερν θριάμβευσε σε ένα γήπεδο που απέτυχαν πολλές ομάδες»

France Football: «Δεν υπήρξε θαύμα. Η Μπάγερν επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της»

Bild: «Η Μπάγερν προκαλεί έναν γερμανικό τελικό. Μία ημέρα μετά την πιό γλυκιά ήττα στην ιστορία της Ντόρτμουντ, η πρωταθλήτρια Μπάγερν με εμφάνιση που θύμιζε γκαλά, προκρίθηκε επίσης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

El Pais: «Αντίο Ευρώπη»

Mundo Deportivo: «Μία σπουδαία Μπάγερν διέλυσε την Μπαρτσελόνα»

Sport:«Εκτός Ευρώπης η Μπαρτσελόνα»

Ασφαλώς, το μεγαλείο της γερμανικής πρόκρισης δεν περιορίστηκε μονάχα εντός των ευρωπαϊκών τειχών, αφού οι Times της Νέας Υόρκης αναφέρουν: «Στο τέλος, ήταν αδύνατο να προκριθεί η Μπαρτσελόνα. Οχι μαγεία, όχι Μέσι. Μόνο η Μπάγερν έπαιζε στο Καμπ Νου».

Ή όπως έγραψε αυτοσαρκαζόμενος ο Γκάρι Λίνεκερ στο λογαριασμό του στο twitter, στον τελικό της 25ης Μαΐου, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου «θα αγωνιστούν 22 ποδοσφαιριστές και στο τέλος θα κερδίσουν οι Γερμανοί», παραφράζοντας κομματάκι το πλέον διαδεδομένο ποδοσφαιρικό κλισέ από καταβολής του αθλήματος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια