Τσιτσιπάς: Πέρασε στον 4ο γύρο του Australian Open - Άνετη νίκη με 3-0 απέναντι στον Ιμερ

Τσιτσιπάς: Πέρασε στον 4ο γύρο του Australian Open - Άνετη νίκη με 3-0 απέναντι στον Ιμερ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Σε έναν αγώνα χωρίς θεατές, ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε άνετα στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, πετυχαίνοντας νίκη επί του Σουηδού Μίκαελ Ιμερ.

Μετά το εξαντλητικό παιχνίδι με τον Θανάση Κοκκινάκη στον προηγούμενο γύρο, που κράτησε κάτι περισσότερο από 3,5 ώρες και κρίθηκε στα πέντε σετ, ο Τσιτσιπάς χρειαζόταν μια πιο εύκολη και ξεκούραστη νίκη. Και τη βρήκε απέναντι στον 23χρονο Σουηδό με 3-0 σετ (6-4, 6-1, 6-1).

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι μου. Ήταν ένα ποιοτικό ματς από την πλευρά μου. Γνωρίζω καλά τον Μάικ και εκπροσωπούμε τη νέα γενιά του τένις. Δυστυχώς δεν είχαμε θεατές αλλά το διασκέδασα. Θα χαρώ να τους δω να επιστρέφουν στις κερκίδες. Κάθε μέρα τη βλέπω ως μια ευκαιρία να πλησιάσω το όνειρό μου, στην προοπτική να κατακτήσω ένα Grand Slam» είπε αμέσως μετά τον αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ υπέγραψε στην κάμερα με τη φράση «My community is the world» (κοινότητά μου ο κόσμος).

Είναι η δεύτερη φορά που o 22χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς, φτάνει στον τέταρτο γύρο του Australian Open. Έχει μείνει στην ιστορία το τουρνουά του 2019, όπου νίκησε τον Roger Federer στον τέταρτο γύρο. Τώρα αναμένεται να αντιμετωπίσει είτε τον Matteo Berrettini είτε τον Karen Khachanov τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM