ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τσιτσιπάς: Να μας βάζουν σε lockdown μια φορά τον χρόνο- Για το καλό του πλανήτη

Τσιτσιπάς: Να μας βάζουν σε lockdown μια φορά τον χρόνο- Για το καλό του πλανήτη Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Στην «καλή» πλευρά του lockdown προτίμησε να επικεντρωθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προτείνοντας μάλιστα να καθιερωθεί σε ετήσια βάση, για το καλό του πλανήτη.

Εν μέσω της καραντίνας, ζώα έκαναν την εμφάνισή τους σε πόλεις, μειώθηκαν δραστικά τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ενώ καρχαρίες, φάλαινες και δελφίνια επωφελήθηκαν από την «ησυχία» στους ωκεανούς.

Αυτά είδε πιθανότατα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τάχθηκε υπέρ της ετήσιας καραντίνας. «Θα έπρεπε να μας βάζουν σε lockdown μια φορά τον χρόνο γιατί είναι καλό για τη φύση, για τον πλανήτη. Περιβαλλοντικά θα είναι πολύ ωφέλιμο», είπε σε δηλώσεις του ο τενίστας. «Όχι για τόσο μεγάλη περίοδο, αλλά θα βοηθήσει τον κόσμο να γίνει καλύτερος», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στο πώς πέρασε ο ίδιος την καραντίνα, στη Γαλλία, είπε πως ήταν προνομιούχος, γιατί είχε τη δυνατότητα να συνεχίσει να προπονείται, αλλά παραδέχθηκε ότι του έχουν λείψει οι αγώνες και τα ταξίδια μεταξύ άλλων.

Όσο για την προστασία του πλανήτη, έστειλε και ένα διαφορετικό- με δόσεις χιούμορ- μήνυμα- με ανάρτηση στο Instagram. «Σώστε τη Γη, είναι ο μόνος πλανήτης με σοκολάτα», έγραφε το μήνυμα με το οποίο πόζαρε.

View this post on Instagram

We’re in this together, let’s avoid consequences . . . . . . . . 💭: @dudewithsign | #dudewithsign

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) on

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ