Τέταρτος στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός – Το «αντίο» του Πρίντεζη

Τέταρτος στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός – Το «αντίο» του Πρίντεζη Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI
0

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την τέταρτη θέση στο final four της Euroleague, μετά και την ήττα του από την Μπαρτσελόνα στον «μικρό τελικό» του Βελιγραδίου. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με  84-74 και αποχαιρέτισαν τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Οι 12.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού παρέμειναν στη σερβική πρωτεύουσα παρά την ήττα στον ημιτελικό και γέμισαν την Stark Arena. 

Τέταρτος στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός – Το «αντίο» του Πρίντεζη Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI

Με το σύνθημα «Γιώργο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα» να δονεί το κλειστό γήπεδο, ο  Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε για τελευταία φορά σε ματς Euroleague το Νο 15 του Ολυμπιακού στο παρκέ, 57'' πριν τη λήξη. 

Αυτή είναι τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός τερματίζει τέταρτος  σε final four, μετά το Τελ Αβίβ (1994) και το Βερολίνο (2009), κι ενώ στο Μόναχο ήταν 3ος. Σε όλα τα υπόλοιπα , από τα 11 που μετρά, ήταν ή δεύτερος (1995, 2010, 2015, 2017) ή πρωταθλητής Ευρώπης (1997, 2012, 2013).

Ο Ολυμπιακός ήθελε την 3η θέση, για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους του που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Τέταρτος στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός – Το «αντίο» του Πρίντεζη Facebook Twitter
Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI

Ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Σλούκας είχε 14 πόντους και 7 ασίστ, 11 πρόσθεσε ο ΜακΚίσικ και 10 ο Ντόρσεϊ.

Τα δεκάλεπτα: 20-18, 45-38, 62-56, 84-74

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM
Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Διεθνή / Ολυμπιονίκης «ντοπαρισμένη» από το φιλί του συντρόφου της - Το CAS αποδέχθηκε την εξήγηση και την απάλλαξε

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Αθλητισμού δέχθηκε πως η ανίχνευση οσταρίνης προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενα φιλιά με τον επίσης Ολυμπιονίκη Race Imboden - Απορρίφθηκε η έφεση της WADA
LIFO NEWSROOM