Τεντόγλου: Εξαιρετική πρεμιέρα- Άλμα στα 8,26 μ. στη Λεμεσό

Τεντόγλου: Εξαιρετική πρεμιέρα- Άλμα στα 8,26 μ. στη Λεμεσό Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Πολύ καλή πρεμιέρα στη σεζόν του ανοιχτού στίβου έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου, καθώς προσγειώθηκε στα 8,26 μ. στο διεθνές μίτινγκ της Λεμεσού. 

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε συνολικά τρία άλματα πάνω από τα 8,20 μ., καθώς ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,25 μ. και στις δύο τελευταίες προσπάθειες προσγειώθηκε στα 8,22 μ. και 8,26 μέτρα, για να κερδίσει στο μήκος. 

«Είμαι ευχαριστημένος από τον σημερινό αγώνα μου. Ήταν το ντεμπούτο μου και συνήθως στον πρώτο αγώνα δεν πηδάω καλά, όμως σήμερα είχα μια σειρά από καλά άλματα», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης. 

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος της σεζόν για τον Μίλτο Τεντόγλου. «Υπάρχει πίεση για το χρυσό στο Παγκόσμιο μόνο από τον εαυτό μου. Γιατί το θέλω και ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Το μήκος φαίνεται πολύ δυνατό φέτος. Ωστόσο όταν ο συναγωνισμός είναι μεγάλος καταφέρνω να πηδάω όπως πρέπει», ανέφερε σχετικά. 

Η επίδοση που σημείωσε ο Μίλτος Τεντόγλου τον φέρνει στην κορυφή της Ευρώπης για τη φετινή περίοδο ανοιχτού στίβου, που ουσιαστικά τώρα ξεκινά και στην έκτη θέση παγκοσμίως. 

Ισοφάριση του πανελληνίου ρεκόρ από την Εμμανουηλίδου 

Στο μίτινγκ της Λεμεσού, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 στα 200 μέτρα. Τερμάτισε δεύτερη σε 23.18, για να ισοφαρίσει το ρεκόρ που είχε πετύχει η Μαρία Μπελιμπασάκη το 2013. 

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM