Τάιρελ Τέρι: Εγκαταλείπει στα 22 του το NBA λόγω άγχους - «Οι σκοτεινότερες μέρες της ζωής μου»

Τάιρελ Τέρι: Εγκαταλείπει στα 22 του το NBA λόγω άγχους - «Οι σκοτεινότερες μέρες της ζωής μου» Facebook Twitter
0

Ο Τάιρελ Τέρι, το No31 του NBA Draft 2020, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το μπάσκετ, επικαλούμενος το άγχος και αποκαλώντας τις μέρες του στο παρκέ «τις πιο σκοτεινές της ζωής του». 

«Οι διεισδυτικές σκέψεις, η πρωινή ναυτία και η δυσκολία ακόμη και να ανασάνω λόγω του "βράχου" που είχα πάνω στο στήθος μου, φαίνεται πως ήταν πιο βαριά απ'όσο μπορούσα να αντέξω» περιγράφει ο 22χρονος γκαρντ στην ανάρτησή του στο Instagram. 

«Ενώ κατόρθωσα απίστευτα πράγματα, δημιούργησα αξέχαστες αναμνήσεις, και έκανα φίλους ζωής, παράλληλα βίωσα τις πιο σκοτεινές μέρες της ζωής μου. Σε σημείο που αντί να αναπτύσσομαι, να αρχίζει να με καταστρέφει. Άρχισα να περιφρονώ και να αμφισβητώ την αξία μου και όσων με περιέβαλαν» σημειώνει. 

«Αυτή είναι μια συνοπτική περιγραφή του άγχους που μου προκαλούσε το άθλημα και, παρότι είμαι ευγνώμων για κάθε πόρτα που άνοιξε για εμένα, δεν μπορώ να συνεχίσω πια τη μάχη για κάτι με το οποίο δεν είμαι πια ερωτευμένος» συνέχισε.

Ο 22χρονος που είχε 11 συμμετοχές με τους Μάβερικς το 2020 κι άλλες 2 με τους Γκρίζλις την αμέσως επόμενη χρονιά, πρόσθεσε πως «για τους περισσότερους θα μείνω γνωστός πάντα ως ένα φιάσκο, μια αποτυχία, ή το χαμένο ταλέντο. Και παρότι ίσως να έχουν δίκιο, όσον αφορά το μπάσκετ είναι οι μεγαλύτερες αποτυχίες στη ζωή που οδηγούν στις σπουδαιότερες νίκες. Υπάρχει κάτι για μένα στον τεράστιο αυτόν κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να το εξερευνήσω. Και για πρώτη φορά να μπορέσω να βρω την ταυτότητά μου έξω από την ιδιότητά μου ως παίκτη μπάσκετ». 

Με πληροφορίες από CNN
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σικουάνα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή της εισόδου των Αντετοκούνμπο – Ντρισμπιώτη και της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντετοκούνμπο και Εθνική Μπάσκετ με πούλμαν στο Παρίσι λόγω του σαμποτάζ στα τρένα

Λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης - Η Εθνική Μπάσκετ εδρεύει στη Λιλ όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του ομίλου της και βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για Παρίσι
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη από την Έλενα Μπουζαλά

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οδηγός επιβίωσης για αρχάριους και μη

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Έλενα Μπουζαλά που έχει καλύψει ήδη τέσσερις διοργανώσεις και ετοιμάζεται για την πέμπτη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις: τα all time classic αθλήματα, οι φετινές πιθανές ανατροπές, τα «σιγουράκια» της ελληνικής αποστολής, οι εκπλήξεις και πώς είναι τελικά να ζεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τόσο κοντά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ