Τάιρελ Τέρι: Εγκαταλείπει στα 22 του το NBA λόγω άγχους - «Οι σκοτεινότερες μέρες της ζωής μου»

Τάιρελ Τέρι: Εγκαταλείπει στα 22 του το NBA λόγω άγχους - «Οι σκοτεινότερες μέρες της ζωής μου» Facebook Twitter
0

Ο Τάιρελ Τέρι, το No31 του NBA Draft 2020, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το μπάσκετ, επικαλούμενος το άγχος και αποκαλώντας τις μέρες του στο παρκέ «τις πιο σκοτεινές της ζωής του». 

«Οι διεισδυτικές σκέψεις, η πρωινή ναυτία και η δυσκολία ακόμη και να ανασάνω λόγω του "βράχου" που είχα πάνω στο στήθος μου, φαίνεται πως ήταν πιο βαριά απ'όσο μπορούσα να αντέξω» περιγράφει ο 22χρονος γκαρντ στην ανάρτησή του στο Instagram. 

«Ενώ κατόρθωσα απίστευτα πράγματα, δημιούργησα αξέχαστες αναμνήσεις, και έκανα φίλους ζωής, παράλληλα βίωσα τις πιο σκοτεινές μέρες της ζωής μου. Σε σημείο που αντί να αναπτύσσομαι, να αρχίζει να με καταστρέφει. Άρχισα να περιφρονώ και να αμφισβητώ την αξία μου και όσων με περιέβαλαν» σημειώνει. 

«Αυτή είναι μια συνοπτική περιγραφή του άγχους που μου προκαλούσε το άθλημα και, παρότι είμαι ευγνώμων για κάθε πόρτα που άνοιξε για εμένα, δεν μπορώ να συνεχίσω πια τη μάχη για κάτι με το οποίο δεν είμαι πια ερωτευμένος» συνέχισε.

Ο 22χρονος που είχε 11 συμμετοχές με τους Μάβερικς το 2020 κι άλλες 2 με τους Γκρίζλις την αμέσως επόμενη χρονιά, πρόσθεσε πως «για τους περισσότερους θα μείνω γνωστός πάντα ως ένα φιάσκο, μια αποτυχία, ή το χαμένο ταλέντο. Και παρότι ίσως να έχουν δίκιο, όσον αφορά το μπάσκετ είναι οι μεγαλύτερες αποτυχίες στη ζωή που οδηγούν στις σπουδαιότερες νίκες. Υπάρχει κάτι για μένα στον τεράστιο αυτόν κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να το εξερευνήσω. Και για πρώτη φορά να μπορέσω να βρω την ταυτότητά μου έξω από την ιδιότητά μου ως παίκτη μπάσκετ». 

Με πληροφορίες από CNN
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM