Συλλεκτική κάρτα του ΛεΜπρον Τζέιμς πουλήθηκε σε δημοπρασία 1,84 εκατ. δολάρια

Συλλεκτική κάρτα του ΛεΜπρον Τζέιμς πουλήθηκε σε δημοπρασία 1,84 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
0

Μία υπογεγραμμένη συλλεκτική κάρτα του διάσημου αθλητή του NBA, Τζέιμς Λεμπρόν, πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για ποσό «ρεκόρ» για μια κάρτα αυτού του είδους που καταγράφηκε σε δημοπρασία το περασμένο Σαββατοκύριακο 

Η κάρτα απεικονίζει τον Τζέιμς κατά τη διάρκεια της σεζόν 2003-04 με την φανέλα της Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Τζέιμς, έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές NBA MVP και 16 φορές NBA All-star αθλητής.

Η υποβολή προσφορών για την κάρτα Upper Deck, υπογεγραμμένη από τον 35χρονο που αγωνίζεται πλέον στους Λος Αντζελες Λέικερς, ξεκίνησε στα 150.000 $ πριν γίνει η πιο ακριβή μπασκετική κάρτα που αγοράστηκε στη σύγχρονη εποχή - από αυτές που παράχθηκαν το 1980 ή αργότερα.


«Μόνο 23 εκδόσεις της συλλογής Patch Autograph Parallel δημιουργήθηκαν για τον Τζέιμς. Η σπάνια κάρτα έλαβε βαθμολογία ποιότητας 9,5 από την υπηρεσία βαθμολογίας Beckett», δήλωσε η λίγκα και συνέχισε: «Η συγκεκριμένη κάρτα ήταν η 14η από τις 23, και προσέλκυσε 34 προσφορές κατά τη διάρκεια των 26 ημερών της δημοπρασίας».


Ο Ντάρεν Ρόβελ της εταιρείας Action Network, δήλωσε ότι ο νικητής ήταν ο Λιόρε Αβιντάρ, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής μιας εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ