Συλλεκτική κάρτα του ΛεΜπρον Τζέιμς πουλήθηκε σε δημοπρασία 1,84 εκατ. δολάρια

Συλλεκτική κάρτα του ΛεΜπρον Τζέιμς πουλήθηκε σε δημοπρασία 1,84 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
0

Μία υπογεγραμμένη συλλεκτική κάρτα του διάσημου αθλητή του NBA, Τζέιμς Λεμπρόν, πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για ποσό «ρεκόρ» για μια κάρτα αυτού του είδους που καταγράφηκε σε δημοπρασία το περασμένο Σαββατοκύριακο 

Η κάρτα απεικονίζει τον Τζέιμς κατά τη διάρκεια της σεζόν 2003-04 με την φανέλα της Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Τζέιμς, έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές NBA MVP και 16 φορές NBA All-star αθλητής.

Η υποβολή προσφορών για την κάρτα Upper Deck, υπογεγραμμένη από τον 35χρονο που αγωνίζεται πλέον στους Λος Αντζελες Λέικερς, ξεκίνησε στα 150.000 $ πριν γίνει η πιο ακριβή μπασκετική κάρτα που αγοράστηκε στη σύγχρονη εποχή - από αυτές που παράχθηκαν το 1980 ή αργότερα.


«Μόνο 23 εκδόσεις της συλλογής Patch Autograph Parallel δημιουργήθηκαν για τον Τζέιμς. Η σπάνια κάρτα έλαβε βαθμολογία ποιότητας 9,5 από την υπηρεσία βαθμολογίας Beckett», δήλωσε η λίγκα και συνέχισε: «Η συγκεκριμένη κάρτα ήταν η 14η από τις 23, και προσέλκυσε 34 προσφορές κατά τη διάρκεια των 26 ημερών της δημοπρασίας».


Ο Ντάρεν Ρόβελ της εταιρείας Action Network, δήλωσε ότι ο νικητής ήταν ο Λιόρε Αβιντάρ, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής μιας εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM