Συγκινητική στιγμή: Οπαδοί της Λίβερπουλ τραγουδάνε το «You’ll Never Walk Alone» για την Ουκρανία

Συγκινητική στιγμή: Οπαδοί της Λίβερπουλ τραγουδάνε το «You’ll Never Walk Alone» για την Ουκρανία Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, όταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγούδησαν το «You’ll Never Walk Alone» για την Ουκρανία, πριν αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ. 

Οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στη σέντρα, πριν από την έναρξη του ματς, για ένα μήνυμα στήριξης προς την Ουκρανία, εν μέσω του πολέμου. Πολλοί από τους φιλάθλους κρατούσαν ουκρανικές σημαίες ή μηνύματα υπέρ της χώρας στην οποία έχει εισβάλει η Ρωσία και τραγούδησαν το «You’ll Never Walk Alone», τον «ύμνο» των υποστηρικτών της Λίβερπουλ.

Αυτή η αγωνιστική στην Premier League είναι αφιερωμένη σε ένα μήνυμα υποστήριξης προς τους Ουκρανούς. Οι αρχηγοί όλων των ομάδων φόρεσαν περιβραχιόνια στα χρώματα της σημαίας της χώρας. 

Σε όλα τα γήπεδα εμφανίστηκε το μήνυμα «το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο», σε μπλε και κίτρινο φόντο. Επίσης, στο έμβλημα της Premier League στα social media προστέθηκαν τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας. 

Σε ανακοίνωση, η λίγκα καταδίκασε απόλυτα τις ενέργειες της Ρωσίας. «Κάνουμε έκκληση για ειρήνη και οι σκέψεις μας είναι με εκείνους που έχουν πληγεί», ανέφερε η Premier League. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM