Στο πλευρό του Τζόκοβιτς ο Ναδάλ: «Τσίρκο» όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία- «Του εύχομαι καλή τύχη»

Στο πλευρό του Τζόκοβιτς ο Ναδάλ: «Τσίρκο» όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία- «Του εύχομαι καλή τύχη» Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΕΡΑ
0

Με τον χαρακτηρισμό «τσίρκο» σχολίασε ο Ραφαέλ Ναδάλ τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στην Αυστραλία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τη συμμετοχή του στο Australian Open.

Το δικαστήριο της Μελβούρνης μπορεί να δικαίωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη διαμάχη του με την κυβέρνηση της χώρας, καθώς έκρινε λανθασμένη την ανάκληση της βίζας του Σέρβου τενίστα, στον οποίο είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα επειδή δεν είχε εμβολιαστεί, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για εκ νέου σύλληψή του.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ο «Νόλε» συνελήφθη και κινδυνεύει με απέλαση. Οι πληροφορίες, όμως, δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα.

«Είτε συμφωνώ είτε όχι με τον Τζόκοβιτς σε κάποια πράγματα, η δικαιοσύνη μίλησε και είπε ότι έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Australian Open και νομίζω ότι είναι η πιο δίκαιη απόφαση να το κάνει. Του εύχομαι καλή τύχη», είπε ο Ναδάλ στο Onda Cero τη Δευτέρα, σε αποσπάσματα που επικαλείται το Reuters.

«Σε προσωπικό επίπεδο, θα προτιμούσα να μην παίξει», αστειεύτηκε ο Ναδάλ, προσθέτοντας «όλα είναι πολύ καλύτερα όταν μπορούν να παίξουν οι καλύτεροι». Η κλήρωση για το απλό ανδρών θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη, ανεξάρτητα από το αν θα συμπεριληφθεί ο Τζόκοβιτς ή όχι.

Με πληροφορίες από Reuters

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM