Στο νοσοκομείο ο Νίκολα Πέκοβιτς - Λόγω κορωνοϊού

Στο νοσοκομείο ο Νίκολα Πέκοβιτς - Λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Telegraf.rs, ο μπασκετμπολίστας νοσηλεύτηκε στην ΜΕΘ, ωστόσο άνθρωπος από το περιβάλλον του παλαίμαχου αθλητή φέρεται να το διαψεύδει.

Οικείος του πρώην παίκτη μίλησε στην ιστοσελίδα «Blic.rs» και έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα. Ναι μεν επιβεβαίωσε τη νοσηλεία του Μαυροβούνιου παλαίμαχου διεθνή, αλλά διευκρίνισε πως η κατάστασή του είναι σταθερή και επ΄ ουδενί απειλείται η ζωή του.

«Βρίσκεται στο νοσοκομείο της Ποντγκόριτσα από την Παρασκευή, αλλά αναπνέει κανονικά. Όλες οι ζωτικές του ενδείξεις είναι καλές», υπογράμμισε. «Είναι σταθερή η κατάστασή του, αλλά οι γιατροί τον συμβούλεψαν να παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους. Έτσι πάει η διαδικασία», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, σύμφωνα με όσα αναφέρονταν στο δημοσίευμα της «Telegraf.rs», ο Πέκοβιτς εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Το χρονικό

Ο Νίκολας Πέκοβιτς, όπως έγινε γνωστό έχει μολυνθεί από κορωνοϊό, και τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους πριν από 15 ημέρες. Όταν ο Νίκολα Πέκοβιτς διαγνώσθηκε θετικός στον ιό διακομίσθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στην Ποντγκόριτσα, καθώς δυσκολευόταν να ανασάνει.

Η ανησυχία αφορά και στα παλαιότερα ζητήματα υγείας που είχε ο Μαυροβούνιος σέντερ, Νίκολα Πέκοβιτς, καθώς αντιμετώπισε καρδιολογικά προβλήματα, λόγω των οποίων εγκατέλειψε πρόωρα την αγωνιστική δράση.

Ο 34χρονος παλαίμαχος σέντερ έχει αγωνιστεί και στο NBA με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη φόρεσε την περίοδο 2008-2010, κατακτώντας μάλιστα τη Euroleague το 2009, στο Βερολίνο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ