Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός από το τουρνουά του Σινσινάτι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός από το τουρνουά του Σινσινάτι Facebook Twitter
0

Για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά Master (μετά το Μόντρεαλ) ο Στέφανος Τσιτσιπάς μένει χωρίς νίκη, καθώς έχασε στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά του Σινσινάτι. 

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 6-4, 6-7(5), 7-6(6) από τον Γιαν-Λέναρντ Στράουφ και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Σινσινάτι.

Το πρώτο σετ κρίθηκε επί της ουσίας στις λεπτομέρειες. Ο Στρουφ πίεσε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε όλα τα σερβίς του χωρίς να κριθεί καταφέρει να δημιουργήσει κάποιο break point. Στο έβδομο game του πρώτου σετ, όμως δημιούργησε δύο και εκμεταλλεύτηκε το ένα από αυτά για να προηγηθεί με 4-3, στη συνέχεια απλά κράτησε το σερβίς του για να πάρει το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο ο Στέφανος Τσιτσιπάς είδε τον Στρουφ να του κάνει break στο πρώτο game, ενώ ο Γερμανός προηγήθηκε και με 5-3. Εκεί ήρθε η αντίδραση του 21χρονου Έλληνα, ο οποίος με τρία συνεχόμενα κερδισμένα games ανέτρεψε το σκηνικό και στη συνέχεια κατέκτησε το σετ στο τάι μπρέικ.

Στο τρίτο σετ δεν είχαμε κάποιο break και έτσι οι δύο αθλητές έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Αυτή τη φορά ο Στρουφ ήταν πιο ψύχραιμος και έφτασε στη νίκη. Ο Γερμανός χρειάστηκε τέσσερα ματς πόιντ για να φτάσει στην επικράτηση με 6-4, 6-7(5), 7-6(6).

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ