Σεισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επεισόδιο με τη μητέρα του στο γήπεδο - «Μ*********η είσαι;»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επεισόδιο με τη μητέρα του στο γήπεδο - «Μ*********η είσαι;» Facebook Twitter
0

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα του με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του Masters της Ρώμης. Μεταξύ άλλων, τσακώθηκε με τη μητέρα του και την έδιωξε από το γήπεδο.

Μετά από έναν χαμένο πόντο, ο Έλληνας πρωταθλητής απευθύνθηκε προς το box της ομάδας του και ειδικότερα προς τη μητέρα του Τζούλια Αποστόλη, ζητώντας της να σταματήσει να μιλάει ρωσικά.

«Μη μιλάς στα ρώσικα, μίλα στα ελληνικά. Σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά, φύγε από το γήπεδο καλύτερα» είπε αρχικά, ιδιαίτερα ενοχλημένος, ενώ συνέχισε σε πολύ εντονότερο ύφος. 

«Μ*********η είσαι τελείως, δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου» είπε.

Σε άλλο το σημείο του αγώνα και ενώ η μητέρα του επιχειρούσε να τον ενθαρρύνει, γύρισε προς το μέρος της και της είπε να φύγει από το γήπεδο.

«Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Αν συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο, πρέπει να φύγει από το γήπεδο» είπε, οργισμένος.

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη διοργάνωση με 2-0 σετ από τον Ρώσο αντίπαλό του.

Ο Μεντβέντεφ εκμεταλλεύτηκε τον εκνευρισμό του Τσιτσιπά και έφυγε με τη νίκη από το γήπεδο.

Αυτή ήταν η 12η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, με τον Ρώσο να βελτιώνει το ρεκόρ του σε 8-4 και να παίρνει το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό, που θα βρει απέναντί του τον 20χρονο Δανό, Ρούνε.

Αθλητισμός
0

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ