Στα «μαύρα κατάστιχα» της συζύγου του ο Άντι Μάρεϊ - Του έκλεψαν τη βέρα μαζί με τα παπούτσια του

Στα «μαύρα κατάστιχα» της συζύγου του ο Άντι Μάρεϊ - Του έκλεψαν τη βέρα μαζί με τα παπούτσια του Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Instagram
0

Αν και χιλιόμετρα μακριά από την οικογενειακή εστία, ο Άντι Μάρεϊ κατάφερε να μπει στη «μαύρη λίστα» της συζύγου του. 


Αυτό που ξεκίνησε ως μια αγνή πρόθεση να αερίσει τα δύσοσμα παπούτσια του, κατέληξε στην κλοπή της βέρας του, βάζοντάς τον σε μπελάδες. 

«Εν συντομία να σας πω μια ιστορία καθώς θέλω λίγη βοήθεια» έκανε έκκληση ο 34χρονος που ετοιμάζεται να παίξει στο Indian Wells για πρώτη φορά από το 2017 μέσω Instagram. 


«Χθες το βράδυ, μετά το δείπνο, γύρισα στο αμάξι για να επιστρέψω στο ξενοδοχείο και το αυτοκίνητο δεν μύριζε ωραία» εξηγεί ο Μάρεϊ στο βίντεο. 

«Βασικά, είχα αφήσει τα παπούτσια του τένις εκεί. Έχει 39 βαθμούς εδώ, οπότε ήταν νωπά, ιδρωμένα. Αποφάσισα λοιπόν όταν γύρισα στο ξενοδοχείο πως ήθελαν λίγο αέρα για να στεγνώσουν. 

Δεν έχει μπαλκόνι το δωμάτιό μου και δεν ήθελα να τα αφήσω στο δωμάτιο για να μη μυρίσει. Οπότε, σκέφτηκα να τα αφήσω κάτω από το αυτοκίνητο για να στεγνώσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας»


Όμως, προς έκπληξη του Μάρεϊ που παντρεύτηκε με τη σύζυγό του Κιμ το 2015, όταν επέστρεψε το πρωί, τα παπούτσια ήταν άφαντα


«Τέλος πάντων, όταν πήγα στο αυτοκίνητο το πρωί, τα παπούτσια είχαν εξαφανιστεί. Τα παπούτσια για το τουρνουά είχαν κλαπεί, οπότε έπρεπε να πάω σε τοπικό επαγγελματικό μαγαζί να αγοράσω άλλα, διαφορετικής μάρκας, που δεν ήταν και το τέλος του κόσμου, αλλά όχι και ιδανικό. Όμως, όπως προετοιμαζόμουν για την προπόνηση, ο φυσιοθεραπευτής μου με ρώτησε πού ήταν η βέρα μου. Τότε ήταν που σκέφτηκα 'ωχ όχι!'. Βασικά δένω τη βέρα μου στα κορδόνια των παπουτσιών μου ενώ παίζω γιατί δεν επιτρέπεται να παίζω μ'αυτήν» συνέχισε ο 34χρονος. 

«Οπότε ναι... η βέρα μου εκλάπη μαζί με τα παπούτσια. Περιττό να πω πως είμαι στα μαύρα κατάστιχα στο σπίτι, οπότε θέλω να τη βρω» κατέληξε ο ίδιος. 

Ο πρώην νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη παραδέχτηκε πως «είμαι βλάκας» στο Instagram, ζητώντας από τους followers να κάνουν share το βίντεο, βοηθώντας τον να βρεθεί η βέρα. 

Με πληροφορίες από BBC/SkyNews

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM