Σοβαρός τραυματισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο- Οι πρώτες εκτιμήσεις

Σοβαρός τραυματισμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο- Οι πρώτες εκτιμήσεις Facebook Twitter
0

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο 29′ της χθεσινής αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χοκς.

Ο Greek Freak πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει σε υπερβολικό βαθμό και να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στο έδαφος.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των Μιλγουόκι Μπακς μπήκαν στο παρκέ και τον συνόδευσαν στα αποδυτήρια υποβασταζόμενο, με τους φιλάθλους των Χοκς να ξεσπούν την ίδια στιγμή σε χειροκροτήματα για να τον ενθαρρύνουν.

Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε στον πάγκο, ωστόσο δεν έμεινε αρκετά και στο πρώτο timeout ξαναπήγε στα αποδυτήρια, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου στη συνέχεια. 

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως υπέστη υπερέκταση αριστερού γόνατος, ωστόσο όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες, μόλις υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή του τραυματισμού:

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM