Ρίο: O Iάπωνας που χλευάστηκε ως ο αθλητής που αποκλείστηκε από το πέος του απαντά

Ρίο: O Iάπωνας που χλευάστηκε ως ο αθλητής που αποκλείστηκε από το πέος του απαντά Facebook Twitter
9

Το παραπάνω gif έκανε τις τελευταίες δύο μέρες του γύρο του ίντερνετ συνοδευόμενο από χλευαστικά σχόλια σε δημοσιεύματα που είχαν τίτλους όπως: "Αθλητής του επί κοντώ έριξε τον πήχη με το πέος του". Ο ιάπωνας Χιρόκι Ογκίτα πέρασε στην ιντερνετική ιστορία των Ολυμπιακών ως μια από τις fail εμφανίσεις και διακωμωδήθηκε όσο κανείς.

Ένα βίντεο με τον αθλητή, παρουσιάζεται ως η καταγραφή του χτυπήματος της μπάρας από το πέος του και ως ο αποκλεισμός του εξαιτίας της επαφής. Όμως ο αθλητής από την Ιαπωνία σήμερα απαντά σε όλα τα σχόλια και τα δημοσιεύματα, διαψεύδει πως έριξε τον πήχη με τον τρόπο που αναφέρεται και δηλώνει απογοητευμένος.


"Ποτέ δεν περίμενα τα ξένα μέσα ενημέρωσης να με αποδομήσουν με τέτοιο τρόπο," λέει ο 28χρονος σύμφωνα με το BBC. "Είναι άλλο πράγμα, αν ήταν αλήθεια, αλλά έχω να πω ότι είμαι αρκετά συντετριμμένος που έφτασαν τόσο μακριά και επινόησαν κάτι για να με χλευάσουν και να με γελοιοποιήσουν τόσο πολύ." προσθέτει.

 


Ένας εμπειρογνώμονας του αθλήματος δήλωσε στο BBC πως ήταν μια ατυχής γωνία λήψης από την κάμερα. Το δοκάρι είχε ήδη πιεστεί πολύ από το χέρι του", δήλωσε την ίδια ώρα ο προπονητής του άλμα επί κοντώ David Yeo, στη Σιγκαπούρη τονίζοντας πως η μπάρα θα έπεφτε σίγουρα.

 

Παρά την απογοήτευση του, ο αθλητής, ενθάρρυνε τους αναγνώστες να δείξουν ενεργό ενδιαφέρον για το άθλημα.
"Για να είμαι ειλικρινής, είναι αρκετά σκληρό, αλλά υποθέτω ότι τώρα είμαι στο προσκήνιο, έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι και μια ευκαιρία. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να γελάσω τελευταίος." αναφέρει και τέλος παραδέχεται και ο ίδιος πως όταν βλέπει το στιγμιότυπο του φαίνεται όντως κάπως αστείο.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
"Κοίτα!Κοίτα,μαμά!Το χτύπησε με το πουλάκι του κι έπεσε"!Εντάξει τώρα...Ιστορίες για πιτσιρίκια.Και ο συγκεκριμένος αθλητής ίσως να υπερπηδήσει αυτό το ύψος σε κάποια άλλη διοργάνωση,αλλά κάποιοι δε θα περάσουν τον πήχη της ενηλικίωσης ποτέ (δεν εννοώ τα 18 έτη φυσικά).
Μέχρι πρότινος οι ήττες και οι νίκες στον στίβο κρινόντουσαν με τη διαφορά στήθους.Από εδώ και στο εξής θα κρίνονται και με τη διαφορά πέους...!Πέραν της πλάκας ο συμπαθέστατος Ιάπωνας αθλητής πήρε αμπάριζα τον πήχη πολύ πριν «τον ακουμπήσει» με τα... προσόντα του.
"Για να είμαι ειλικρινής, είναι αρκετά σκληρό, αλλά υποθέτω ότι τώρα είμαι στο προσκήνιο, έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι και μια ευκαιρία. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να γελάσω τελευταίος." Πηγή: www.lifo.grΑν δεν ηταν σκληρο, δεν θα εριχνε το πηχυ. ...Αυτο εχω μονο να πω....
Η δικη μου απορια ειναι πρακτικης φυσεως.Ειχα την εντυπωση οτι ολοι οι αθλητες οι οποιοι ασχολουνται με αθληματα τα οποια εχουν εναν μετρησιμο βαθμο επικινδυνοτητας απο συγκρουσεις,πτωσεις κλπ,φορουν "προστασια".Σπασουαρ η κατι αναλογο.Τελικα ισως εκανα λαθος.....
Πάντως είναι απογοητευτικό το με πόση ευκολία απαξιώνεται και χλευαζεται κάποιος που σίγουρα για να αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο έχει δουλέψει πολύ σκληρά.Κι όλα αυτά για μια άτυχη στιγμή.Υ.Γ. Φαντάζομαι αν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με γυναίκα αθλήτρια παρόμοια σχόλια δεν θα ήταν πολιτικώς ορθά και συνεπώς κατακριτέα.