Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζινεντίν Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ζινεντίν Ζιντάν Facebook Twitter
EPA
0

Σαν να μην έφταναν τα υπόλοιπα- αγωνιστικά- προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Με μια λιτή ανακοίνωση η «βασίλισσα» ανακοίνωσε ότι ο τεχνικός είναι θετικός στον κορωνοϊό, δίχως να δώσει διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του. Στις αρχές του μήνα ο Γάλλος προπονητής είχε μπει σε αυτοαπομόνωση, επειδή είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, αλλά το τεστ που είχε κάνει τότε ήταν αρνητικό, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. 

Η ομάδα θα παίξει υπό την καθοδήγηση του βοηθού προπονητή, Νταβίντ Μπετόνι, το Σάββατο κόντρα στην Αλαβές. «Του μίλησα σήμερα το πρωί, αισθάνεται καλά», δήλωσε ο Μπετόνι όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Ζιντάν.

Η περιπέτεια του Ζιντάν με τον κορωνοϊό έρχεται τη χειρότερη στιγμή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος τεχνικός δέχεται σφοδρές επικρίσεις έπειτα από σειρά κακών αποτελεσμάτων και κυρίως μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό της «βασίλισσας» στο κύπελλο Ισπανίας από την Αλκογιάνο, ομάδα τρίτης κατηγορίας, την Τετάρτη.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ