«Να τελειώσει τώρα το 2021, εφιάλτης»- Οργή για τον ταπεινωτικό αποκλεισμό της Ρεάλ από ομάδα τρίτης κατηγορίας

«Να τελειώσει τώρα το 2021, εφιάλτης»- Οργή για τον ταπεινωτικό αποκλεισμό της Ρεάλ από ομάδα τρίτης κατηγορίας Facebook Twitter
Ο Καρίμ Μπενζεμά μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Ρεάλ Μαδρίτης (Πηγή φωτό EPA)
0

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο- και τον ποδοσφαιρικό- αλλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής το 2021 είναι ακόμη χειρότερο.

Διάχυτη είναι η οργή μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της «βασίλισσας» στο κύπελλο Ισπανίας από την Αλκογιάνο (2-1), ομάδα τρίτης κατηγορίας. Αυτή η ταπεινωτική ήττα, μόλις μία εβδομάδα έπειτα από εκείνη από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα ημιτελικά του ισπανικού Super Cup, έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση για τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ήδη δεχόταν πυρά.

«Μία από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες της ιστορίας της», έγραψε χαρακτηριστικά η AS για τον αποκλεισμό της Τετάρτης. «Το 2021 πρέπει να τελειώσει τώρα. Είναι ένας εφιάλτης. Το "άνθος" του Ζιντάν έχει μαραζώσει οριστικά», έγραψε ο αρχισυντάκτης της ισπανικής εφημερίδας, Τόμας Ρονθέρο.

Από την πλευρά του, ο Ζιντάν ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα αλλά απέρριψε τα περί ντροπιαστικού αποτελέσματος. «Δεν είναι ντροπή, είναι κάτι που μπορεί πάντα να συμβεί στο ποδόσφαιρο», είπε στους δημοσιογράφους ο Γάλλος τεχνικός.

«Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη για αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν θα τρελαθούμε με αυτό», συμπλήρωσε ο Ζιντάν, που δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.

«Ο κόσμος πάντα μιλά για αυτό όταν χάνουμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα και είναι να γινει θα γίνει. Δεν ανησυχώ. Οι παίκτες πάντα προσπαθούν να νικήσουν και αυτό κάποια στιγμή έχει διαφορετικό αποτέλεσμα. Κάθε ήττα είναι επώδυνη. Ούτε σε εμένα, ούτε στους παίκτες μου μας αρέσει να χάνουμε», δήλωσε, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του έχουν εμπιστοσύνη.

Η Ρεάλ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε ματς της, ενώ στο πρωτάθλημα είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, έχοντας παίξει δύο επιπλέον παιχνίδια. Σύμφωνα με τη Marca, παρά τα τελευταία αποτελέσματα, ο Ζιντάν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, καθώς η διοίκηση επιμένει ότι δεν είναι η ώρα για αλλαγή προπονητή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM