Ρεάλ Μαδρίτης: Συνελήφθησαν 3 παίκτες για διακίνηση βίντεο με προσωπικές στιγμές ανήλικης

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνελήφθησαν 3 νεαροί παίκτες για διακίνηση βίντεο με προσωπικές στιγμές ανήλικης Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: realmadrid/Instagram
0

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε την Πέμπτη τρεις νεαρούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης επειδή φέρονται να διακίνησαν βίντεο με προσωπικές στιγμές ανήλικης μέσω WhatsApp.

Οι παίκτες, οι οποίοι δεν είναι ανήλικοι, συνελήφθησαν στο αθλητικό συγκρότημα της Ρεάλ Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ γίνεται έρευνα και για έναν τέταρτο ποδοσφαιριστή. Ένας εξ αυτών παίζει στη δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας», ενώ οι άλλοι στην τρίτη.

Στο επίκεντρο της έρευνας έχει μπει ένας από τους τελευταίους, ο οποίος είχε σεξουαλική επαφή με 16χρονη και φέρεται να τη βιντεοσκόπησε, χωρίς τη συγκατάθεσή της και στη συνέχεια έστειλε το υλικό και σε άλλους.

Πλέον έχουν αφεθεί ελεύθεροι, με δικαστική απόφαση, αλλά οι αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση των δεδομένων από τα κινητά τους τηλεφώνα, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Οι διαδικασίες κινήθηκαν μετά από καταγγελία της μητέρας της 16χρονης. Η ανήλικη επεσήμανε πως η σεξουαλική επαφή έγινε με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσε. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σε ανακοίνωσή της, επεσήμανε πως οι τέσσερις παίκτες ανακρίθηκαν «σε σχέση με καταγγελία για υποτιθέμενη δημοσιοποίηση ιδιωτικού βίντεο, μέσω της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp». 

Οι συλλήψεις έρχονται εν μέσω καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του πρώην επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος φίλησε στα χείλη τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ισπανίας Τζένιφερ Ερμόσο τον περασμένο μήνα, εξαπολύοντας κύμα αγανάκτησης.

Ο Ρουμπιάλες παραιτήθηκε την Κυριακή, μετά από εβδομάδες που αψήφησε τις εκκλήσεις να αποχωρήσει, και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή σήμερα. Υποστηρίζει ότι το φιλί ήταν αμοιβαίο και συναινετικό, παρά τις αντίθετες καταγγελίες της Ερμόσο.

Με πληροφορίες από Reuters

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ