Πρόκριση με ανατροπή για τη Μαρία Σάκκαρη

Πρόκριση με ανατροπή για τη Μαρία Σάκκαρη Facebook Twitter
EPA
0

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Μαϊάμι Όπεν, νικώντας με 2-1 σετ την Όλγα Ντανίλοβιτς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε άσχημο ξεκίνημα και έχασε γρήγορα το πρώτο σετ με 1-6.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, πάλι βρέθηκε πίσω στο σκορ με  0-2.

Στο σημείο εκείνο όμως, η Σάκκαρη βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοσή της και ισοφάρισε κατακτώντας τελικά το δεύτερο σετ με 6-3.

Η Ελληνίδα τενίστρια έφτασε εν τέλει στη νίκη κερδίζοντας και το επόμενο σετ με 6-4. Η Σάκκαρη έκανε το κρίσιμο break στο 9ο game του τρίτου σετ και κράτησε το σερβίς της.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Σάκκαρη μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Πέτρα Κβίτοβα.

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΕ ICE

Αθλητισμός / «Είναι λυπηρό»: Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ICE στη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι το κλίμα πριν από τη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Μιλάνο και την Κορτίνα έχει βαρύνει από γεγονότα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό
THE LIFO TEAM