Premier League- Σύλληψη ποδοσφαιριστή για βιασμό: Η ομάδα του «ήξερε από πέρυσι» για την καταγγελία

Ποδοσφαιρικές μπάλες Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η ομάδα της Premier League, ποδοσφαιριστής της οποίας συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό, ήξερε για την καταγγελία σε βάρος του από πέρυσι, σύμφωνα με τον Guardian. 

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος ενημερώθηκε για την καταγγελία σε βάρος του παίκτη το περασμένο φθινόπωρο, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής συνέχισε να παίζει στην πρώτη ομάδα του συλλόγου την περασμένη σεζόν. 

Ο ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί για νομικούς λόγους, συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας και μία ημέρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης, μέχρι τον Αύγουστο. 

Αρχικά, συνελήφθη ως ύποπτος για έναν βιασμό. Όμως, ενώ ήταν υπό κράτηση, χαρακτηρίστηκε ύποπτος δύο ακόμη βιασμούς, σε βάρος άλλης γυναίκας.  

«Στις 4 Ιουλίου γυναίκα περίπου 20 ετών έκανε στην αστυνομία καταγγελία για βιασμό. Αναφέρθηκε ότι ο καταγγελλόμενος βιασμός συνέβη τον Ιούνιο του 2022. Στις 4 Ιουλίου, ένας 29χρονος συνελήφθη στο Μπαρνέτ, ως ύποπτος για βιασμό και τέθηκε υπό κράτηση», ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ, μετά τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή, στο σπίτι του. 

«Ενώ ήταν ήδη υπό κράτηση, συνελήφθη επίσης ως ύποπτος για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να συνέβησαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021, σε βάρος άλλης γυναίκας, περίπου 20 ετών. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση έως τον Αύγουστο. Οι έρευνες συνεχίζονται», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM