Απεργία την Πρωτομαγιά

«Πωλητήριο» 4 δισ. λιρών στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ

«Πωλητήριο» 4 δισ. λιρών στη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ Facebook Twitter
pixabay
0

Οι έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά και αρκετών από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας, όταν έγινε γνωστό ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι μεταξύ των 12 ιδρυτικών συλλόγων της ευρωπαϊκής Super League, είναι ο λόγος που οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, είναι διατεθειμένοι να πωλήσουν τις μετοχές τους.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror», οι αδελφοί Τζόελ και Αβραάμ Γκλέϊζερ, οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έχουν θέση ως αρχική τιμή για ενδεχόμενες συζητήσεις, το ποσό των τεσσάρων δισεκατομμυρίων λιρών (σ.σ. 4,6 δισ. ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ιστορικός σύλλογος, αγοράσθηκε από την οικογένεια Γκλέϊζερ το 2005 έναντι 790 εκατομμυρίων λιρών (σ.σ. 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ εκείνη την εποχή).

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ